Софија Лорен (87) показала зашто важи за једну од најлепших жена!

У суботу увече на гала отварању музеја филмова у Лос Анђелесу црвеним тепихом прошетала је невероватна Софија Лорен (87) одушевивши публику широм света и показавши да и у деветој деценији плени исконском харизмом.

Забава 27.09.2021 | 22:22
Софија Лорен (87) показала зашто важи за једну од најлепших жена!

Софија се последњих година ретко појављује у јавности, што нас ни не чуди с обзиром да је пре неколико дана прославила 87. рођендан и да ужива у пензионерским данима, али када ипак реши да својим присуством увелича неки догађај - то уради у гала стилу.

Тако је сада показала да са правом носи титулу једне од најлепших жена свих времена и да је можда и последња преостала права филмска дива која нас подсећа на златне дане кинематографије и жене које су биле синоним за елеганцију и отменост и никада нису прешле границу доброг укуса.

Sofija Loren
ФОТО: ПРОФИМЕДИА
Sofija Loren
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Прослављена Италијанка блистала је у елегантној, "голој" хаљини од шљокица која прати линију тела и украшена је цирконима и перлицама на рукавима и у пределу деколтеа. Издање је употпунила равним ципелама од сатена у истој боји као и хаљина, те малом округлом ташном.

Своју густу, бујну кестањасту косу увила је у раскошне локне и дефинитивно је на овај црвени тепих донела дашак старог холивудског гламура са собом. Иначе, госпођа Лорен је једном приликом рекла да је тајна грациозног старења прихватити чињеницу да године пролазе и да се мењамо.

"Кад се погледам у огледало, навијам за себе. Не питам себе: "Јесам ли лепа". Не! Тако се осећам изнутра, а колико сам самоуверена, толико сам срећна. То је оно што је важно. Зашто бих мењала своје тело и била неко други ако сам срећна изнутра? Никада нисам размишљала о томе да се мењам, никада. Свиђа ми се оно што имам. Свиђам се себи", рекла је једном приликом.

Sofija Loren
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

(Курир.рс/блиц зена)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Прелијепа

29.09.2021 09:15

Зена и глумица.

ОДГОВОРИТЕ