Јосиповић није службеник Агенције за лијекове БиХ

Из Агенција за лијекове и медицинска средства БиХ саопштено је да Зоран Јосиповић није у радном односу у овој агенцији, како је наведено у вијести коју је објавила АТВ под контролом Милорада Додика.

Република Српска 27.09.2021 | 18:08
Јосиповић није службеник Агенције за лијекове БиХ

У саопштењу се подсјећа да је на порталу АТВ-а објављен текст под називом "Станивуковић подрива повјерење грађана у здравствени систем - опасно и неетично", у којем се Јосиповић наводи као службеник Агенције.

Из ове агенције тврде да је у тексту, како кажу, изнесено много лажних информација, те позивају надлежне правосудне институције да поступе у оквиру својих надлежности јер су евидентне двије ствари - "лажно представљање и ширење лажних вијести".

Јосиповић, који је у тексту објављеном на сајту АТВ потписан као службеник Агенције за лијекове БиХ, рекао је да је изјава градоначелника Бање Луке Драшка Станивуковића потпуно неоснована и мораће позвати на одговорност оне који су га потпуно погрешно насавјетовали, а он након тога, без стручне провјере, узнемирио јавност и учинио подривање повјерења грађана у здравствени систем Републике Српске.

(Агенције) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Раденко

27.09.2021 16:32

Овај дечко је уцијењен јер му се брат недавно нагодио са судом за шверц наркотика ( има и на yт његово хапшење) и платио 30 хиљада марака у замјену за годину дана затвора, а ми стока ситног зуба скапавамо на респираторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.09.2021 18:48

Ко? Јосиповиц?

Name

Дубица

27.09.2021 16:36

Овога су дистрибутери лијекова читај фармацеутска мафија водали од Бразила до Јапана па се ми питамо зашто је плавиx овде 30 а у Србији 10 марака, па због оваквих муфљуза ето зашто и још има образа причати јавно. Ма докле више видимо се у окробру на тргу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

27.09.2021 17:58

Почели су се губити у својим го.нима.

ОДГОВОРИТЕ