После ријалитија два месеца носила секиру у ташни док је полиција није опоменула!

Певачица Драгана Шарић, познатија као Беби Дол је своју музичку каријеру започела крајем седамдесетих година наступајући у саставу "Таркус", након чега се окренула соло каријери и остварила завидан успех.

Забава 25.09.2021 | 17:31
После ријалитија два месеца носила секиру у ташни док је полиција није опоменула!

Иза себе има прегршт хитова и успеха, а сада готово да се потпуно повукла са сцене. До пре неколико година ова необична уметница је живела као подстанар у трошној кући на Врачару, а никад није крила да јој финансије не иду од руке, па се из куће иселила због неплаћених кирија.

Sceniranje, Bebi Dol <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Беби у стану има неколико мачака о којима брине, а и сама је причала како муж чува седам мачака док је она на "Фарми".

И она сама је причала о новцу, па поручила да јој је довољно да има за основне потребе, те да се труди да задржи свој мир:

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/09/16/16/1988335_гоца-трзан01-немања-николиц_фф.јпг?вер=1632550240" алт="Беби Дол" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

- Здравље и мир су најбитнији. Желим само да имам миран и леп живот без тензије и трзавица. Никоме не желим зло. А што се тиче новца, он дође и прође. Некада сам га имала више, али мени је потребно мало и док сам здрава, Богу хвала увек ћу зарадити динар да имам за основно.

Беби Дол је открила да је имала трауме после учешћа у ријалитију.

- Два месеца сам са секиром ишла после "Фарме", носила сам је у великој ташни. Полицајац ме је на прелазу код Скупштине зауставио и љубазно замолио да то мало увучем у ташну. Каже - он ме разуме. Данас су ријалити мало другачији - испричала је Беби једном приликом.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2018/08/25/11/1592209_беби_фф.јпг?вер=1632550255" алт="Беби Дол" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар