Ролинг Стонси посветили концерт вољеном бубњару Чарлију Вотсу!

Роллинг Стонси су 21. септембра увече имали први концерт откако је преминуо Чарли Вотс. Мик Џегер се током наступа у Масачустесу присетио покојног бубњара и управо њему је посветио концерт.

Магазин 22.09.2021 | 22:22
Ролинг Стонси посветили концерт вољеном бубњару Чарлију Вотсу!

- Ово је наш први концерт на турнеји 2021. године. Ово је проба, наш деби. Морам рећи да је ово за нас помало емотивна ноћ јер је ово прва турнеја коју ћемо одрадити у последњих 59 година без нашег вољеног Чарлија Вотса. Свима нам толико недостаје. Недостаје нам као део бенда, као пријатељ на позорници и изван ње - рекао је Џегер, а преноси ББЦ.

 

- Имамо толико успомена везаних за Чарлија и сигуран сам да их и ви имате. Надам се да ћете га се сећати као и ми. Желели бисмо да овај концерт посветимо Чарлију - додао је.

Čarli Vots
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Вотс је преминуо крајем августа, а у поређењу и са другим члановима Ролинг Стонса, Вотс је био чистунац. Никад није турнеје проводио са безброј обожаватељки или показао претерану склоност дрогама.

- Никад се нисам уклопио у стереотип роцк звезде. У '70-има сам покушао да пустим браду, што ме исцрпело - изјавио је Вотс својевремено.

Roling Stons
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар