Марина предосетила крај: Идем код мог сина Мише!

Ауторка највећих домаћих хитова Марина Туцаковић преминула је у недељу, 19. септембра у 67. години у КБЦ "Драгиша Мишовић" после тешке болесети.

Магазин 20.09.2021 | 22:22
Марина предосетила крај: Идем код мог сина Мише!

Она се годинама борила са карциномом дојке, а који је у међувремену метастазирао на мозак, плућа и кости. Међутим, пред крај живота је није заобишао ни коронавирус, који је био кобан по њу.

Marina Tucaković
фото: Дамир Дервишагић

Марина је у својј исповести недавно испричала да осећа да јој се ближи крај, те да ће ускоро да оде у загрљај свом Миши, покојном сину Милошу Радуловићу, који је трагично преминуо пре 13 година и од чије смрти се никада није опоравила.

С друге стране, истакла је да једино за чиме жали јесте што се растаје од другог сина Милана. Туцаковићева је испричала да је, упркос борби с тешком болешћу, због Лаће и супруга Александра Радуловића Футе духом живела као да је здрава, те да им је дала добар пример како и они после њеног одласка треба да наставе даље.

- Стање ми није ни добро ни лоше јер се мења из дана у дан. Трудим се да живим као да сам здрава, не волим правила и често их кршим. Нисам се ничега одрицала. Волим да путујем, понекад попијем чашицу алкохола, а умем и да запалим с времена на време. Онда сам одједном осетила да ме напушта снага. Фути сам говорила: "Идем ја полако код мог сина Мише! Мирна сам јер Лаћа може даље без мене. Јак је он." Милан је много бринуо о мени, на тренутке ми је било много жао кад видим да се секира, а не могу ништа да променим. Фута је нон-стоп са мном, ретко да смо било шта радили одвојено. Нисам ни у једном моменту очајавала. И кад је било најгоре, умела сам да кажем себи: "Добро је, Марина, жива си и све је у реду" - испричала је тада Туцаковићева, којој је последња жеља и била да буде сахрањена поред покојног сина Милоша, који је сахрањен на Новом гробљу у Београду, а ког је затекла у соби без свести када је изненада преминуо 2008.

Marina Tucaković, Milan Laća Radulović, Futa Radulović
фото: Ана Паунковић, Филип Плавчић, Принтсцреен YТ

Без обзира на то што је морала да се пази коронавируса, то Марину није спречило да путује, па је са Футом и сином Лаћом често одлазила у бање и на планине пошто на даље дестинације није могла јер се замарала.

- Путовања су моја страст. Откако влада епидемија коронавируса ретко сам ван куће. Морам да се пазим, али не могу да одолим, а да за викенд не одем бар до неке планине или бање. Прија ми свеж ваздух, дружење и смех, па кад клонем духом, увек су ту драги људи да ме повуку навише - причала је Марина.

Маринин син Лаћа најавио је да ће, да би испоштовали пријатеље, сараднике и поштоваоце дела његове мајке комеморација бити одржана након 40 дана жалости, а тачан датум и место догађаја биће накнадно саопштени под окриљем управе града. Сахрана је одложена док њен супруг не прележи корону.

Marina Tucaković, Aleksandar Radulović Futa
фото: Ана Паунковић, Дамир Дервишагић

(Курир.рс/Република.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар