Насиље над женама као партијски спорт

Након СНСД-овог министра Сташе Кошарца, по насиљу над женама прославио се и градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић. Први је, према доступним информацијама, предмет истраге Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву, док је другог полиција на једвите јаде убацила у ауто и послала кући на трјежњење.

Република Српска 19.09.2021 | 17:39
Насиље над женама као партијски спорт

Први је ћутао, други се невјешто бранио алкохолисаним статусом на фејсбуку у којем се похвалио да воли своју дјецу, једну жену, Источно Сарајево, СНСД и Милорада!

Моралних ни партијских санкција нема ни за једног.

Подсјетимо, бивша супруга Сташе Кошарца, Сања, крајем прошле године на свом фејсбуку објавила је потресан статус у којем је описала агонију кроз коју пролази са дјецом.

,,Након што нисам пристала ни да се министар Кошарац поново врати у мој живот, затражила сам да материјално обијезбеди децу и мене. Е, ту се оголио и најскривенији мрачни дио министра Кошарца. Он и његов отац јуче су пријетили мојој дјеци, мојој породици, мени. Шта друго од те духовне недоношчади и очекивати?! Дирнуо си им у најсветије - материјално!!!’’, навела је бивша Кошарчева супруга.

Кошарац, наравно, није сносио посљедице својих (не)дјела. Остао је министар и ,,угледни’’ функционер СНСД. У јавности никада није демантовао тврдње бивше супруге да је злоупотребљавао Центар за социјални рад и пријетио њој и дјеци.

Његов партијски колега, градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, прије двије ноћи, на очиглед бројних гостију ‘Yу бара’, у алкохолисаном стању, физички је насрнуо на своју партнерку Биљану, ударајући је главом.

''Срећа па су ту били каратисти Папаз и Кењић који су држали разјарене госте YУ бара на које је Ћосић насртао, док га нису буквално однијели кући. Замислите да је насрнуо на Горана Шеховца, предсједника БОРС-а и одборника СДС у Скупштини Града који је први скочио да заштити дјевојку. Ту су били и Драган Б., Ненад Ћ. и Драгиша К. којима се Ћосић уносио у лице и говорио им: ''Јеб*о вас Дарко Бабаљ! (посланик СДС у НСРС и предсједник Градског одбора СДС Источно Сарајево)''. Они су били присебни и нису реаговали '', причају свједоци догађаја.

Иначе, Ћосићева партнерка Биљана С. прво је била његова секретарица, а потом шефица кабинета.

''Стално су се свађали на послу, па је због тога премјестио на мјесто извршног директора за правне послове у Заводу за уџбенике'', кажу наши саговорници.

Ћосић је све то демантовао, баш као и прије пет година када га је његов суграђанин Горан Липић јавно оптужио да му је нанио физичке повреде, насрнувши на њега из чиста мира и ударајући га главом.

Отварање Ловачког дома у Тилави под покровитељством општине Источно Ново Сарајево скупо је тада коштало Горана Липића. Показујући медицинску документацију и модрице, тврдио је да га је, ничим изазван, претукао Ћосић са пријатељима.

"Сједили смо заједно за истим столом на тој прослави. Пјевали смо заједно. Када сам пошао кући насрнуо је на мене, ударио ме је три пута главом из чиста мира, а онда су на мене насрнуле и његове колеге", тврдио је тада Липић.

Ћосић нас и сада, као и тада, увјерава да је све измишљотина опозиције, да бројни свједоци лажу, позивајући се на своју малу дјецу и љубав према Додику.

Ипак, како сазнаје наш портал, породица градоначелника Источног Сарајева јуче се извињавала гостима ‘Yу бара’ на које је Ћосић насртао, жалећи се да им ,,и кући прави проблем’’.

Зоран Видић, предсједник КОЛОСА СДС-а, најавио је јуче покретање иницијативе за опозив Ћосића са мјеста првог човјека Савеза општина и градова због његовог неприхватљивог понашања. То ће свакако бити велики тест и за СНСД којим ће јавно послати поруку да ли подржавају насиље. Уколико Ћосићу све буде опроштено, само зато јер је члан владајуће странке, као што је опроштено и Кошарцу, следеће што можемо очекивати јесте да слични њима крену по кућама да туку незаштићене жене!

(Инсајдер)

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

Госпођа са пунђом

19.09.2021 15:54

Ја нисам изненађена тиме што ударце задаје главурдом. Па то је као кад вас неко удари маљем и то у вашу нормалну главу. Говеда се исто тако главама туку а он ми по мало и личи на г.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

19.09.2021 16:08

ХАПСИТИ ПРИМИТИВЦЕ КАО ПРИМЈЕР ПОНАШАЊА ЦИВИЛИЗОВАНОГ ДРУШТВА... СВИ ВУКУ ШКОЛУ ОД СВОГ ПАРТИЈСКОГ ВОЂЕ... БАХАТОСТ, ПРОСТИТУЦИЈА, КРИМИНАЛ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НР

19.09.2021 16:27

Види силеџије. А високи функционер СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

19.09.2021 16:40

Зависи и на какве жене дижу руку.Могао би једном,дужна му не би остала до задње капи крви.Не само тој двојици,било коме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зивјеце Српска

19.09.2021 16:55

Без сектаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

19.09.2021 16:56

Па какве су то зене које зиве са овим насилницима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви знају да

19.09.2021 17:32

Има и трецу.

Name

Калиновик

19.09.2021 17:08

Само ми није јасно како он некога да удари главом. Ваљда док људи сједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рее

19.09.2021 17:14

??????

Name

Соколац

19.09.2021 17:15

Стока какве нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

19.09.2021 17:36

Ха ха... Оба лика су људине са огромним габаритима. Могуће да су даме које малтретирају јаче од њих па зашто су онда себи то дозволиле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

19.09.2021 18:21

На дан славе града Светог Петра Зимоњица Страдалника који је усвојио овај народ као своју славу Први цовек града место ко прави домацин прослави он прави неред Да имало има Моралала стидио би се Ал сто реце велики Матија Стид ме је сто незнам да се стидим Мислим да би било прво цовецански да се извинис овим граданима Свестенству јер си био у цркви са свестенством у 10 цасова Одборницима града Граданима И онда својој породици А тој Биљани С незнам ста би рекао Тузно је и немогу замислит да ви Биљана мозете неком бити љубавница зена а мајка да и не помислим јет мислим да сте зена интереса и зена ниског морала У моје време такве зене су имале свој тацан назив Ал без обзира ја насиље непоравдавам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Коста

20.09.2021 06:40

Све речено ???

Name

Име

19.09.2021 18:24

Мала је то зивотиња на двије ноге,разноразне надимке има,брабоњак,подрезак,и најновије добрица,људи није он јос ударио на барабу али како је кренуо убрзо це,видјецете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

19.09.2021 18:33

Стока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

19.09.2021 19:18

Обојици да поједес бурек са главе а види ти њих сто су пргави, туку зене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

19.09.2021 19:20

Он да иста вреди нарасто би бар метар и по.комплексас људски изрод

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.09.2021 04:07

Кад они нису добри својим породицама нема ту ни цовјека ни функционера. О њиховој кобајаги зенској пратњи све нагоре мислим. Господа да дају оставке а полиција да ради напокон свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фениx

20.09.2021 05:45

Знам ко су главне фаце СНСДЕа одавно а највише су ми се згадили 2006 г. Ко су све били страначки хероји посље побједе и како су живјели и радили није им равна била ни најзаосталија држава свјета.Просто закони и правила за нлих нису постојали што се вуче све до данас.Научио сам да бринем сам о себи за све ове године непожељне личности због нескривања свог става па ми и смјешни буду разни протести и незадовољства радника,градјана,удружења и свега и свачега а већина их својим гласовима држи на власти свих 15 година. Помагајте ! Ми смо преварени ! Хахаха .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срб

20.09.2021 05:55

Срам да их буде, они да буду примјера а они све обрнуто. Ваљда им Додик дозволио да раде шта хоће, да краду, отимају,ударају жене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајна

20.09.2021 08:53

Тако вам је то код црвебе секте све непусмено све купљено и силу корусте јер памети немају.Њиховој памети бок је давно рекао лаку ноц.Сила це им брзо из рукз изаци јос мало сектаси нека се бусају ударио тук на лук тако им и треба

ОДГОВОРИТЕ