Репрезентативац оптужен за пуцњаву на ММА борца

Новосађанин Даниел Јањош који се терети за кривична дела тешко убиство и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних направа главни је осумњичени за учешће у нападу на Горана Ковачевића Горанца и убиство његовог телохранитеља ММА борца Уроша Стефановића.

Србија 18.09.2021 | 14:53
Репрезентативац оптужен за пуцњаву на ММА борца

Он се у среду увече предао полицији, а дан касније саслушан је у Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду где је у присуству адвоката изнео своју одбрану.

Према незваничним информацијама из тужилаштва, сада је неспорно да је Јањош био на месту инцидента те да је учествовао у обрачуну.

- Тужилаштво и полиција су на основу прикупљених доказа током истраге дошли до закључка да је Јањош био на месту инцидента те је због тога за њим расписана потерница. Свестан чињенице да постоје чврсти докази против њега, Јањош је одлучио да се преда полицији и да сарађује. Будући да је други осумњичени за учешће у овом инциденту Далибор Богдановић звани Боћа и даље у бекству, тужилаштво неће износити било какве детаље везане за истрагу која је и даље у току а полиција интензивно ради на проналажењу бегунца и привођењу правди – прича наш саговорник упознат са током истраге.

Предраг Ћетковић, адвокат Даниела Јањоша рекао је да се бивши репрезентативац Србије у стрељаштву добровољно предао полицији.

- Након 13 дана од догађаја он је одлучио да каже шта се десило. Нико га није натерао на то, сам је одлучио. Саслушан је код поступајућег тужиоца, поступак је у току и више од тога не могу да кажем - рекао је кратко адвокат осумњиченог.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар