Чола признао са којом пјевачицом је имао секс!

Здравко Чолић важи за једно од највећих балканских звезда, али и певачем за којим су луделе жене широм света.

Забава 16.09.2021 | 17:45
Чола признао са којом пјевачицом је имао секс!

Певач је у складном браку већ 20 година и има две ћерке. Ипак, Чолић је 1997. године шокирао све признањем да га је завела Фрида Лингстад из групе "АББА" и том приликом испричао све детаље њихове кратке везе.

Zdravko Čolić
фото: АТА Имагес

Све се догодило када је Чолић песмом "Гори ватра" представљао Југославију на Евровизији, Фрида је исте године била пратећи вокал шведском представнику, а тада се догодио и поменути сусрет због којег је умало закаснио на наступ.

"Фриду из групе 'АББА' сам упознао на 'Песми Евровизије', где бих друго. После је уследио позив на викенд. Деловало је обећавајуће, али сам се након целе те тродневне идиле осетио искоришћеним попут инстант супе. Скуваш за пет минута, поједеш вруће и то је то. А све је било ту: и брвнара и камин и свеће и цвеће, коцкасте завесице и стољњаци, печена риба у фолији с бадемима и етерична уља… Али, она права, јединствена, лудачка страст, која се догоди између мушкарца и жене, је изостала. Није било спонтаности, па је све изгледало као кад закажеш вежбање удвоје у теретани", испричао је тада Чолић.

Frida Lingstad
фото: Профимедиа

(Курир.рс/Тпортал)

Коментари / 0

Оставите коментар