Северина: Милан Поповић ми је претио новим порно-снимком, пала сам на 48 кила

Поп звезда Северина Вучковић, једна од мајки која је на својој кожи искусила теорију отуђења од родитеља хрватског система, недавно је детаљно описала мрежу институција и људи који су јој као мајци годинама наносили патњу.

Забава 16.09.2021 | 16:29
Северина: Милан Поповић ми је претио новим порно-снимком, пала сам на 48 кила

У великом интервјуу за "Х-Алтер" наводи да јој је бивши партнер Милан Поповић претио "новим порно снимком", због чега је спала на свега 48 килограма.

 

„Непосредно прије почетка школске године, у љето 2019., медије су преплавиле моје приватне фотографије које сам својем мужу слала с турнеје. Схватила сам да ми је хакиран мобител, а открила да је то учинио ситни криминалац који је мојој обитељи наудио и у другим стварима и против њега се води казнени поступак. Милан мени шаље поруку да ће изаћи мој „нови порно филм“ и пита зашто то радим дјетету. К томе, знате да је то направио његов тата. Пала сам на 48 кг од стреса, прекинула све своје радне обавезе, то ме је дотукло“, рекла је Северина у потресном интервјуу за Х-Алтер. 

Каже и да је кућни снимак из 2004. године био један од главних ствари које јој је Поповић спочитавао.

„На почетку наше везе, једна ствар која ми је сигнализирала да Милану није стало до мене било је његово питање колико сам наплатила тај филмић. Срамотно! Желим поручити младим дјевојкама да буду опрезне и да пазе што чине. Свјесна сам да постоје три особе које сам тиме повриједила, и желим им се испричати. А то су дјеца и супруга мојег партнера из тог видеа. То су једине особе којима се ја требам испричати. Али јако је знаковито да од те 2004. до данас нитко није спомињао патње те дјеце, а сви су сада јако заинтересирани како ће то доживјети мој син који у то вријеме није био ни рођен. Свјесна сам да ће се мој син кад-тад у животу с тиме срести и имам то на уму од почетка. Када процијеним да је вријеме, сама ћу му то рећи и хтјела бих да то чује од мене. Радо бих цитирала мудријег од себе, филозофа који каже да казна која је већа од злочина јест сама злочин. Унаточ протоку времена, нисам сигурна да и социјалне службе, и судови, и психолози, и психијатри укључени у мој случај нису у првом плану имали, осим Миланова интереса, и „тај филмић“ умјесто дјететову добробит“, рекла је Северина.

Северина је у интервјуу такође причала о нереаговању хрватског система, те о поткупљеним судијама и запосленима у центрима за социјални рад.

Певачици је, иначе, након неколико година мучне и тешке борбе враћено старатељство над сином, односно она и отац детета ће надаље моћи да деле бригу о детету.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-09-16/09162021032401.јпг" />

Портал Нова.рс покушао је да више пута контактира Милана Поповића, међутим, до објављивања овог текста, он није одговорио на наше поруке и позиве.

(Нова.рс Фото: Дадо Ђилас)

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар