Ксенија из "Хуррицане" у вези са сином Ирфана Менсура!

Певачица Ксенија Кнежевић и три године млађи глумац Павле Менсур наводно су отпочели романсу након што су окончали дугогодишње везе.

Забава 15.09.2021 | 18:31
Ксенија из "Хуррицане" у вези са сином Ирфана Менсура!

После пет и по година забављања с Николом, којег је строго крила од очију јавности, Ксенија је одлучила да ипак нису једно за друго. Осећања између ње и њеног, сада већ бившег изабраника су захладнела, што је ватреној „ураганки“ стварало горак укус у устима и нелагоду.

Ksenija Knežević
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Николу је познавала читав живот, прво јој је био пријатељ, затим дечко, а потом и мушкарац за којег је желела да се уда и с њим оформи породицу. Ипак, сама помисао на то да емоције које осећа према њему нису јаке као на почетку и да их је потребно подгревати ужасавала ју је, те је напослетку ипак на њих ставила тачку.

Упоредо с Ксенијином борбом, водила се наводно и Менсурова унутрашња битка исте тематике. Наиме, двоипогодишња веза с колегиницом Иваном Зечевић развијала се у смеру у ком глумац није желео да иде. Једно другоме су, истина, били изузетна професионална подршка, нешто мало пре почетка емитовања серије “Калкански кругови”, у којој су били директни партнери, отпочели су и заједнички живот, Ивана је чак више славила Павлов успех од сопственог и говорила да је изузетно на њега поносна јер то међу њима није само љубав већ и судбина. Међутим, бројне нежељене ситуације лагано су водиле ка разлазу, што се напослетку и догодило.

Иако је до ових одлука и с Павлове и с Ксенијине стране дошло због недостатка емоција и мада су се са својим изабраницима разишли у миру, очекивало се да ће пожелети да бар неко време буду сами, али како љубав не пита да ли и када ће доћи, једно друго су без много размишљања пригрлили.

Први сусрет наводно био је одлучујући. Павле није могао да одоли и пред Ксенијом покаже најбоље од себе. Удварао јој се на леп и џентлменски начин, а недавно је присуствовао и њеном наступу на „Мусиц Wеек“ фестивалу, где ју је из публике посматрао поносно и заљубљено.

Ксенија и Павле изричити су по питању тога да не желе своју интиму да деле с другима, стога су информацију да је љубав покуцала на њихова врата открили малом броју блиских пријатеља. Уживају у сваком заједничком тренутку, а све указује на то да ово неће бити пролазна афера, већ да ће прерасти у озбиљан однос.

Pavle Mensur
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

(Курир.рс/Сторy)

 
 

Коментари / 0

Оставите коментар