Аутопутеви у Српској од Хрваћана до Стразбура (ВИДЕО)

Република Српска 14.09.2021 | 19:23
Аутопутеви у Српској од Хрваћана до Стразбура (ВИДЕО)

У Српској је од 2006.године када је основано предузеће “Аутопутеви Републике Српске” изграђено 106 километара аутопутева.

Ријеч је о аутопутевима “Е 661” који повезује Бањалуку и Градишку и „9.јануар“ који повезује највећи град Српске с Добојем.

Ипак, све вријеме, ове пројекте прате разне контраверзе, од исплативости, избора извођача, пробијања рокова, неслагања са локалним становништвом око избора трасе аутопутева или цијене експропријације земљишта.

О аутопутевима, изграђеним али и онима који ће се тек градити, за филм у продукцији портала ГЕРИЛА.инфо причају инвеститори, политичари, аналитичари, новинари, али и становници мјеста на чији је живот утицао и тек ће утицати изградња аутопутева у Српској.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Највећи

14.09.2021 17:54

Највећи криминал је у Аутопутевима и Путевима Републике Српске, У Аутопутевима је приватни власник Слободан Станковиц Интеграл , сва држава зна да је преко Топића званичног директора Аутопутева извлачио огромне количине новца , и то ради и дан данас , овај Топиц је морао бити смијењен милион пута због криминала у Аутопутевима , међутим Цубриловиц све то аминује и дозвољава да Станковиц извлачи огроман новац на криминалан начин , у Аутопутевима ће тим за ревизију имати шта да види горе него у градској управи Бањалуке и Амидзицем, Аутопутеви су једна од највећих афера у држави , најскупљи аутопут у Европи та све постоје докази......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

15.09.2021 09:16

Дудуковци успјешно извршавају своје задатке потпуног и темељног уништења Р.Српске и њеног народа. Мислим да је Стразбур једино логично рјешење против црвене секте и њихових сателита

Name

Само Борац

14.09.2021 18:16

Тако је кад се гради да се угради а не да се сагради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско предсједник

14.09.2021 18:36

СНСД су реално лопови али аутопутеви требају, само по реалној цијени и постовања локалног становниства. Најбољи примјер је Аустрија и Њемацка.

ОДГОВОРИТЕ