Жене су луделе за њим, мушкарцима је био идол,сада Чарли Шин не личи на себе!

Чарли Шин (55) је један од оних глумаца чији је таленат неоспоран, али и веома непредвидив.

Забава 13.09.2021 | 22:22
Жене су луделе за њим, мушкарцима је био идол,сада Чарли Шин не личи на себе!

Потиче из глумачке породице, отац му је чувени Мартин Шин (глумио у филму Апокалипса данас у режији Френсиса Форда Кополе), а старији брат му је Емилио Естевез кога публика памти из филмова снимљених осамедестих година.

Čarli Šin
фото: Профимедиа

Прошло је више од 30 година откако је Чарли Шин освојио публику филмом "Прва лига", а управо тај филм био је повод да се пре неколико дана поново састане с колегом Бобом Укером на једном калифорнијском догађању.

Њих двојица су коментарисали бејзбол и своју глуму, а фотографи су забележили сваки тренутак. Многи су се сложили како Шин изгледа измучено и уморно, далеко од онога по чему га памте, али слажу се да је славни глумац ипак нешто боље воље него што је то био последњих месеци.

Чарли Шин данас је на гласу као један од најконтроверзнијих глумаца.

Упркос томе што је био најплаћенији ТВ глумац 2014. године, Шин је јавно признао како је потрошио богатство у износу од 150 милиона долара и скоро завршио на улици као бескућник док се бори с бројним дуговима.

Његова најзапаженија улога коју је у каријери остварио свакако је улога Чарлија Харпера у серији "Два и по мушкарца", у којој је зарађивао 1,8 милиона долара по само једној епизоди.

Čarli Šin
фото: Профимедиа

Уз то је додатно зарађивао снимајући рекламе, филмове, радио на неколико телевизијских пројеката.

Захваљујући томе на његовом банковном рачуну нашло се 150 милиона долара, а у витринама неколико престижних награда попут Златног глобуса и Емија.

На самом врхунцу каријере за Чарлија је све кренуло низбрдо. Почео је непримерено да се понаша, а није прошло дуго времена пре него што су га почели повезивати с зависностима о дрогама и алкохолу. На све то утицало је и његово признање да болује од ХИВ-а. Почео је да губи послове, а избачен је и из серије у којој је тумачио главни лик.

Шин је три пута стао пред олтар, а био је у вези и са бројним славним дамама. Глумац је често последњих година говорио како је свестан свих својих грешака, а ради на односу са свом својом децом и нада се како ће једнога дана имати снаге да му опросте.

Čarli Šin
фото: Профимедиа

(Курир.рс/Дневник.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар