Расти стављена наногица! (ФОТО)

Репер Стефан Ђурић Раста неко време је провео у протвору због поседовање наркотика, а пре неколико месеци је осуђен на кућни затвор од годину дана.

Забава 10.09.2021 | 18:35
Расти стављена наногица! (ФОТО)

Репер је сад показао наногицу. Наиме, он се снимао у лифту, и на снимку се може видети уређај који му је стављен на ногу и прати његово кретање.

Према закону, Раста као и сви други осуђеници који казну служе код куће, има право на најмање сат времена шетње изван куће, увек у исто време. Уколико буде тражио, суд му може одобрити и да свакгога дана иде на посао, а у изузетним случајевима може да добије излаз мимо предвиђеног времена.

Током кућног затвора нема ограничених посета и може да му дође у госте ко год хоће, кад год хоће и да остане колико хоће.

Stefan Đurić Rasta, nanogica
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Подсетимо, репер Стефан Ђурић Раста признао је да је дрогу која је у октобру пронађена код њега држао за личну употребу и склопио је споразум о признању кривице на основу ког је постигнут договор да буде кажњен са годину дана кућног затвора!

- Стефан Ђурић је нагодбу склопио с Вишим тужилаштвом у Београду, које је водило истрагу против њега и Луке Б. због трговине дрогом. Међутим, како није било довољно доказа да је дрогу држао ради даље продаје, а он је признао да је држао ради сопствене употребе, склопљен је споразум о признању кривице, на основу ког је договорено да буде кажњен са годину дана кућног затвора - објашњавао је извор Курира.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ме

10.09.2021 17:58

Ово ме треба омца око врата.. идиот

ОДГОВОРИТЕ