Зорица Марковић о књизи коју пише: Газили су ме, бојкотовали, ранили!

Када се појавила информација да Зорица Марковић пише књигу о свом животу, многима није било свеједно. Певачица открива да ли неке њене колеге треба да се плаше онога што ће се наћи у књизи и хоће ли неке шокантне тајне бити разоткривене.

Забава 10.09.2021 | 17:31
Зорица Марковић о књизи коју пише: Газили су ме, бојкотовали, ранили!

– Не бих смела много због уговора са издавачима, али ту нема лажи, нема преваре, не бојим се никог и ничега, зато што је то гола истина. То су људи који су рођени у тегли, а мисле да је небо поклопац – каже Зорица и додаје:

– Има колега, колегиница, музичара, свирача… Не глумим ја неку силу, да се разумемо, да ћу сад као да им се усе*ем у живот, нема потребе. Кроз живот су неки остали океј, неки су дигли носеве, неки су ме нагазили, покушали да склоне са стране, постојали су кланови. Ја сам била добра пи*ка, после “Лијте кише” имала сам много посла и била сам свима конкуренција. Од тог периода па наовамо, кад сам ређала хитове, где год су могли, газили су ме. За разлику од мене, која сам делила телефоне ако ми неко рецимо тражи за посао, да људи певају, да зараде паре. Много сам била стопирана, много бојкотована, много рањена. Ничим изазвана, ја се никоме нисам мешала у брак, нисам никоме стала на жуљ. Нисам ја кренула да пишем књигу да бих неког оцрнила, то ми није намера нити поента, ја сам кренула од свог детињства, када сам постала свесна живота. Од тада па наовамо пишем мој пут и о свим људима који се на њему нашли, добри, лоши, злонамерни или не, немам разлога да кријем имена и презимена, они врло добро знају да је то истина. Ја сваког могу да погледам у очи.

Певачица истиче да би волела да њена књига што пре изађе, али није временски ограничена уговором. Како каже, она већ дуго пише, али због свега што се дешава у њеном животу, како пословно, тако и приватно, некад нема времена да се потпуно посвети томе. Оно што нам је напоменула јесте да књигу не пише да би зарадила, већ да би иза ње нешто вредно и велико остало.

– Људи знају о мени доста, али нису ни свесни колико не знају. Били су подругљиви коментари као ‘Јао, она пише књигу’, па је*аћу им кеву, кад изађе књига, биће ‘Јао!’ – кроз смех каже Зорица.

Зорица Марковић. Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

Нисмо могли, а да је не питамо да ли ће се на страницама њене књиге наћи неки колега који ће посебно, из овог или оног разлога бити поменут, а Зорица нам је ексклузивно открила да ће се ту наћи Дарко Лазић, те нам испричала истину о њиховој наводној свађи.

– Што се тиче Дарка, везе са мозгом нема то што људи пишу и причају. Све су лажи. То дете не да волим, него обожавам. У сваком смислу је вредан. Не можемо да се нађемо, да се сретнемо, увек има неке фрке у животу, да се испричамо као људи, јер је он једна позитивна будала, певачина, леп као лутка, кад се он појавио, ја сам рекла да ће успети у животу. Био је у свим мојим кафанама, волимо се, дружимо се, смејемо се. Ја сам у шали споменула неки цех који он није ни требало да плати, да би се од тога направило да ми дугује паре. Какве црне паре, таква глупост. Он је у мојој књизи споменут у много лепом контексту и још можда пет, шест људи. А сви ови други, моја генерација, све ће им бити јасно, сви су стрпани ту овако и онако – закључила је Зорица.

 Фото: М.М./АТАИмагес

(24седам.рс)

 

Коментари / 0

Оставите коментар