Ева Рас шокирала изјавом: Мирјана ме мрзи јер цео живот оплакујем покојну ћерку!

Глумица Ева Рас гостујући у једној емисији открила је како колеге реагују на њену тугу и бол за преминулом ћерком, те како се снашла у ријалитију "Фарма" док је боравила својевремено.

Магазин 08.09.2021 | 22:22
Ева Рас шокирала изјавом: Мирјана ме мрзи јер цео живот оплакујем покојну ћерку!

- Мирјана Карановић ме мрзи јер цео живот оплакујем своју ћерку која је преминула са свега 24 године. Чула сам је негде да је изјавила да тугом трујем народ, само зато што патим за ћерком - рекла је глумица и осврнула се на ријалити у ком је учествовала својевремено:

- Ријалити је једна улога, обожавам што сам била у ријалитију, и то ми је баш драго што сам стара била тада, а не млада, људи нису свесни колико је тешко радно место, не дају ти да спаваш, да једеш и стојиш, и јос сам са људима који ме не воле, као да сам на Аљасци на - 40 - па је додала да је колеге нису сажаљевале већ су нападале.

- "Што је дошла у ријалити то је забавни програм, па шта ако јој је умрла ћерка", сви су причали била сам сама против свих. Спасила сам се тако што сам све њих волела иако они мене нису, прала сам им гаће, кувала, спремала за њима, за кравом Ружом и свим животињама и волела сам их, а онда су они на неки начин и мене заволели- открила је Ева на "Ред ТВ" код Драгана Маринковића Маце.

Eva Ras
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар