Убиство у Сарајеву: Једна особа ухапшена

Једна особа је убијена јуче око 18 сати у Сарајеву, а један од нападача је ухапшен у Живиницама, извјестили су из МУП-а Кантона Сарајево. Како сазнајемо, полиција трага за још шесторицом нападача.

Босна и Херцеговина 08.09.2021 | 10:07
Убиство у Сарајеву: Једна особа ухапшена

Из МУП-а је саопштено како их је Хитна помоћ обавијестила да је у улици Адема Буће, општина Нови Град Сарајево, једна особа повријеђена у тучњави.

"Изласком на мјесто догађаја полицијски службеници су затекли једну мушку особу која није давала знакове живота, а љекари су констатовали смрт", наводе из полиције.

Увиђај су обавили дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево и полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево.

"Извршеним провјерама утврђено је да је смртно страдали Е. А., рођен 2002. године, настањен у Сарајеву. Тијело преминулог је возилом КЈКП 'Покоп' превезено у просектуру Баре, гдје ће по налогу тужиоца бити обављена обдукција", изјавили су.

Подузимајући оперативне мјере и радње на расвјетљавању кривичног дјела убиства полицијски службеници су дошли до сазнања да се у везу с њим може довести више особа за којима се трага, а чији идентитет је познат полицијским службеницима.

"Размјењујући оперативна сазнања с МУП-ом ТК - ПУ Живинице, пронађен је и лишен слободе А. А., рођен 1981. године, настањен у Сарајеву, који се након извршења кривичног дјела дао у бјекство. Под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево полицијски службеници Управе полиције МУП-а КС настављају рад на расвјетљавању и документовању наведеног кривичног дјела, као и на проналаску осталих осумњичених", закључују из МУП-а Кантона Сарајево.

(Клиx)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мики

08.09.2021 12:11

Испаде неће га тражити у Живиницама...који лик..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какву власт имамо

08.09.2021 14:40

Тако нам се и дешава.Само наставимо мирно спавати,има да нас нестане.