Бака Раде Манојловић: За време короне није имала шта да једе маћеха јој слала пакете!

Рада Манојловић никада није крила колико је везана за своје родно село Четереже. Кад јој пословне обавезе то дозволе, певачица често проводи слободно време у кући саграђеној од новца који је зарађивала годинама.

Забава 07.09.2021 | 20:27
Бака Раде Манојловић: За време короне није имала шта да једе маћеха јој слала пакете!

Екипа Курира посетила је ово мало село, које се налази на сат времена вожње од Београда. Тамо смо одмах наишли на бака Раду, која живи тик уз ограду Манојловићевих. Од ње смо сазнали да јој је певачица ни мање ни више него - унука.

Rada Manojlović
ФОТО: КУРИР

- Рада је мени фамилија, унука од стрица. Њен отац Раде ми је братанац. Јако су добре и Рајка и њена сестра Маја, само што Маја нигде не ради, па је Рада издржава, шта ћеш, мора, сестре су. Била је Рада овде пре неких месец дана, најдуже је била прошле године са Харисом, док је био карантин, и од тада он више није долазио. Јављао ми се стално са спрата.

Rada Manojlović
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ, АТА ИМАГЕС

Долазили су стално на кафу, само чујем Харија како ме зове и каже: "Хајде, баба Радо, да једну ракију попијемо!" Рекла сам му да не могу, јер пијем лекове (смех). Воли да запева она и ту по крају, чула сам да је била скоро на некој свадби у Породину, воли, шта ће, то је њен крај све - испричала нам је на почетку љубазна бака.

Rada Manojlović
ФОТО: КУРИР

Иако се у медијима спекулисало да Радин отац Раде није прихватио Хариса и да му се не допада ћеркин избор, бака Рада тврди да те приче нису истините.

- Знам за те приче, али није то баш тако. Ако га Рада воли, не може Раде да га мрзи. Не меша се он у њене изборе, добра су деца, али ето... Раде жели да се она уда што пре, да има неко детенце, унуче, али Рајка све чека нешто. Сад је у Босни код њега - додаје рођака Манојловићевих.

Rada Manojlović
ФОТО: КУРИР

Бака се присетила и најтежег периода из Радиног детињства, када јој је мајка преминула од тешке болести.

Rada Manojlović
ФОТО: КУРИР

- Рада је била одличан ђак. Кад им је мајка умрла, то је све пореметило за цео живот, није то лако, док је гледала мајку како јој је умирала у болници. Тешка болест, млада је умрла, намучила се - присетила се Рада.

Иако му је ћерка позната певачица, њен отац и маћеха се не либе да пазарним данима продају по локалним пијацама.

- Какво имање је она продала? То имање је њен отац купио од мене, ја сам продавала своје имање. Ни ар земље она није продала, причала је она да је криза и да је куповала, а да сад мора да продаје јер нема шта да једе, али није ништа од тога урадила. Раде сад обрађује ту земљу, све је остало у фамилији. С Радетом ту живи и супруга Сузана, Радина маћеха. Много добра жена, вредна, супер се сви слажу.

Rade Manojlović
ФОТО: ДАМИР ДЕВИШАГИЋ

Док је трајала корона, Рада није имала шта да једе, маћеха јој је слала пакете за јело у Београд и Маји у Пожаревац. Сад жели стан да купи, неће више да изнајмљује, рекла ми је да сваки динар сад чува да купи стан. Раде и његова жена раде по пијацама, четвртком у Жабарима, суботом у Александровцу, недељом у Симићеву. Продају тоалет-папир, козметику, календаре, неке њене ђинђуве-минђуве, детерџенте и тако то - завршила је бака Рада.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар