Рат свекрве и снајке: Кебина жена крива за развод Севе и Игора?!

О разводу брака Северине и Игора Којића дуго се полемисало и нагађало у јавности, да би се на крају завршило кратким саопштењем у којем је певачица потврдила да је дошло до разлаза, рекавши да је њен сад већ бивши партнер био сјајан у тој улози.

Забава 07.09.2021 | 18:36
Рат свекрве и снајке: Кебина жена крива за развод Севе и Игора?!

Јавност је прихватила причу да су размирице између њих почеле још одавно, што није тешко закључити, чак и по томе што су се безброј пута отпратили и запратили на друштвеним мрежама, а све је наводно кулминирало кад је Северина током боравка у Београду прошле године хтела да реновира базен у дому Којића. То, према поузданим сазнањима Курира, није истина. Од извора блиских Игору чули смо да је брак почео да се љуља кад је његова мајка Оља умешала прсте. Она је, каже наш саговорник, неко време пратила и шпијунирала снајку и тако свашта сазнала о њој, па чак и да њеног сина вара с једним познатим црногорским мафијашем. Кад је сакупила довољно аргумената, сасула их је у лице Северини и тако је избила свађа између њих две, а брзо су се умешали и Игор и Кеба. То се дешавало током карантина прошле године, кад је певачица била у Београду више од месец дана.

Severina Kojić, Severina, Igor Kojić
ФОТО: АТАИМАГЕС/ АНТОНИО АХЕЛ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Наводно, према речима нашег извора, Оља је тада свашта рекла снајки и пале су тешке речи између њих. Између осталог, рекла јој је да много људи зна за њену романсу с мафијашем из Црне Горе, да су их виђали заједно у Подгорици, као и да јој Игор служи само да чува и забавља њеног сина. То је Северину јако погодило, па ни она није остала дужна свекрви на увреде и поручила јој је да треба да је буде срамота што се меша у њен и Игоров брак и оптужила је да је све измислила.

Sinan Sakić, Severina, Kojić
ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

Игор није знао на коју страну да стане, па се у почетку држао на дистанци, покушавајући да смири тензије. То је још више разбеснело помахниталу Северину, која није могла да се одбрани од свекрвиних оптужби, па је она усред ноћи села у ауто и кренула у град знајући да је на снази полицијски час. Тад су је органи реда зауставили, а она им је рекла да мора хитно до апотеке, па су јој написали казну. Након тога брзо је отишла у Хрватску, и то је уједно био и њен последњи сусрет с породицом Којић. Са свекрвом више није имала никакав контакт, али је јавно написала да су она и њен муж Драган криви за њен и Игоров разлаз. Кад је Којић на Инстаграму објавио, жалећи се на писање медија, реченицу "генерални покровитељи мог брака, из поузданих шумских извора", певачица је испод тога оставила коментар.

Јавно је оптужила

- Покровитељи су Оља и Драган. Молим те, изузми ме из овог, покровитељи су Оља и Драган - написала је она. Игор је више од годину дана покушавао да спасе брак и стално је тражио од Северине да разговарају и дају још једну шансу њиховој љубави. Међутим, она то није желела и инсистирала је да се разведу, сазнајемо од нашег извора. Наводно, Игор у последњих годину дана ретко борави код куће јер је с родитељима имао жестоку расправу након што га је напустила Северина, али није у свађи с њима. Нико од актера ове приче јуче није одговарао на наше позиве.

Igor Kojić, Severina Vučković, Upoznavanje, Olja Kojić

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар