Миличевић: Додик мисли да је власник Републике Српске

- Милорад Додик мисли да је власник Републике Српске, а није чак ни сувласник, а поготово није њен стваралац. Он новац за пројекте даје само својима или онима које прије тога купи – папцима, а то довољно говори о његовој тобожњој бризи за Републику Српску.

Република Српска 05.09.2021 | 08:04
Миличевић: Додик мисли да је власник Републике Српске

Начелник општине Теслић и предсједник Главног одбора Српске демократске странке (СДС) Милан Миличевић одговорио је на прозивке, како га је назвао самозваном вожду Републике Српске Милораду Додику да то што он изјављује да није било пројеката који су кандидовани из Теслића према републичкој власти демантују чињенице и десетине дописа и пројеката према разним министарствима, Влади и другим институцијама Републике Српске на које или долазе негативни одговори или не долазе уопште.

Милићевић у изјави порталу бањалука.нет, рекао да је проблем "самозваног вожда РС то да је ставио знак једнакости између Републике Српске и свог имена.

“Нећу вам господине Додик набрајати све пројекте које сте блокирали. Укуцајте у Гоогле – “блокирани пројекти Владе РС за Теслић” и добићете десетину резулатата. Из Теслића у буџет Републике Српске сваке године долази, по разним основама, преко 60 милиона КМ, које се у Теслић не враћају“, рекао је Миличевић и додао да он Додика и његово корумпирано друштво папака никада неће вући за рукав и молити, већ да ће Теслић као и до сада наставити да упућује пројекте према Влади Републике Српске, јер Република Српска није Милорад Додик, већ сви ми.

"За мене не постоји нико ко има то право, јер то је болест за коју нема лијека, али због те болести немате право држати становнике Републике Српске као таоце. Милорад Додик мисли да је власник Републике Српске, а није чак ни сувласник, а поготово није њен стваралац. Он новац за пројекте даје само својима или онима које прије тога купи – папцима, а то довољно говори о његовој тобожњој бризи за Републику Српску. Он не може ни да се сјети како је Теслић изгледао за вријеме владавине СНСД-а нити зна како изгледа сада, јер га као и цијелу Републику Српску гледа из хеликоптера, па му увијек све изгледа исто”, казао је Миличевић.

Додик је јуче у Теслићу критиковао рад начелника општине Милана Миличевића, оптуживши га да не кандидује пројекте, уз оцјену да је начелник умислио да ту може да носи политичку борбу са републичким институцијама.

- Овдје нема ниједног захтјева да се ријеши комунални или било који други инфраструктурни проблем општине. Никада нисам чуо да је нешто затражио, а онда говори о криминалу на републичком нивоу, док, рецимо, у овом тренутку он има три кривичне пријаве, три кривична процеса, а ја ниједну - изјавио је Додик.

На те критике, Миличевић му је одговорио:

- То што ви немате ни једну кривичну пријаву говори само о томе да ви и ваши тајкуни контролишете све у Српској, заштитили сте криминал, а против политичких неистомишљеника путем МУП-а подижете кривичне пријаве. Ни једна ваша кривична пријава коју подносите против мене неће ме спријечити да причам о вашем криминалу и корупцији који влада Републиком Српском.

Миличевић је већ више мандата на челу општине Теслић и на локалним изборима увијек је излазио као побједник у односу на кандидата СНСД-а.

(БН) 

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Кора од банане

05.09.2021 06:48

Додик не само да себе сматра да је власник него је и окупатор у свом стилу диктатора. Ничија није до зоре па неће ни ДОДИКОВА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лејла

05.09.2021 06:54

Додик је пукао не зна шта говори. Његова владавина је завршена то је очигледно па млати прича безвезе и досад је причао свашта лагао и глумио великог патриоту српског народа али велики број људи или није схватио или није хтио да схвати и разумије да је Додик највећи рушитељ РС . На изборима 2022 године народ треба да отјера ове што нас руше гуше и недају живјети нормално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

05.09.2021 06:54

Ста има Додик познати мафијас да дрзи предавање овом цасном цовјекуМилицевицу .Додик зели да руси вољу и зељу српског народа у Теслицу он зели да наметне градјанима Теслица своју силу и туртуру .Додик прица о неким инфраструктурама од који је само покрао новац и нигдје ниста није остварио осим обецања народу који је на крају избора извисио.Додик је највеци руситељ и разарац Републике Српске уз помоц својих пулена ојадио је суме српске и Борја Теслиц исјекли су све и садмује зеља да Теслиц осиромаси и ојади до те мјере јер он мрзи зитеље Теслица због не подрске његове труле политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

05.09.2021 08:18

Чињеница је да ми је мука од Додика. Чињеница је да су на свим изборима крали "гласове". Али ... исто тако је чињеница да су многи гласали за СНСД и странке које припадају режиму. Не може се сва кривица пребацити само на Додика и узак круг људи око њега јер су од њега многи имали користи (мислим на оне који су гласали) ма како та корист била "мала".

Name

Малвазација

05.09.2021 06:57

Зивио нацелнице Милане ниста ти не брини одавно народ овог краја зна старог преваранта Додика који годинама зели да унесе немире и своју насилну владавину народу Теслица али тому не успијева .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харамбаса

05.09.2021 07:06

Ста има Додик да лазе о некој изградњи и помоци овом крају када су све у овој дрзави упропастили Електропривреда у минусу директори бјезе све се расипа а он соколи народ и лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дура

05.09.2021 07:08

Није Додик власник Р Српске али си ти изгледа .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

05.09.2021 07:09

Почео си и ти, као и други, своју причу Додик, Додик, Додик..... Доста више Додик, радите нешто, крајње је вријеме!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политика је к

05.09.2021 07:21

Ти се припази својих опозиционара са стазом 25+

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКТАШИ

05.09.2021 07:31

МИЛЕ ДОДИГ ЈЕ ИСТИ МИЛО ЂУКАНОВИЋ. И БОРБА ЗА ОПСТАНАК И ИЗБЈЕГАВАЊЕ РОБИЈЕ ЋЕ ИМ БИТИ ИСТА. БРИГА ЊИХ ЗА НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како мозе неко знати

05.09.2021 07:39

Ко ста мисли. Ако цемо тако Додик мисли да је спсобнији од бравомрз мантри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

05.09.2021 08:01

Сад се препуцавају а требали су заједно прославити Милицевицеву побједу за предсједника СДСа. Само сто им је Мирко мало помрсио рацуне. ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

анна

05.09.2021 08:10

Ако вас неко упита, ста је то зло, криминал, неморал, издаја, полтронство и једна велика људска бједа, постоји само један одговор-додик!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

05.09.2021 08:24

земља није ниције власниство сем бога драгог свисмо ми овде у пролазу дослисмо празних руку на овај свијет такоцемо отици празних руку нико ниста неце понит са собом сем онога стому други обуку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тртмрт

05.09.2021 08:28

Он не мисли. Он је на залост Власник РС јер тзв опозиција нема план и сви су полтрони а народ суицидан

ОДГОВОРИТЕ
Name

рембрант

05.09.2021 08:45

САМО ЛАКТАСКО ПСЕТО ПРОЗИВАТИ И ПИТАТИ ЗА ПОКРАДЕНЕ МИЛИЈАРДЕ...ГДЈЕ ИХ ЈЕ СКЛОНИО,ОПРАО,УЛОЗИО,ПОД ЦИЈИМ ИМЕНОМ? ДАЛИ ТЕТКЕ,СТРИНЕ,КУМОВА ИЛИ СВОГ НАКОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

05.09.2021 09:56

Мало сутра, окренуће се ћурак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бимир

05.09.2021 10:13

Он немисли он се тако понаша и ради!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

само казем

05.09.2021 10:24

Не мисли, он то и јесте, док му је оваквих поданика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тнт

05.09.2021 11:55

Из Теслића креце промјена, једина општина коју Додик не може купити. А нек питају народ општине Теслић какво мишљење имају о председници РС која је родом из Теслића и њени родитељи ту живе и све ће вам бити јасно какву политику СНСД спроводи.

ОДГОВОРИТЕ