Данас облачно, послије подне могућа промјена

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво облачно вријеме са суначним интервалима, а послије подне и увече постоји могућност за пролазно наоблачење с кишом.

Република Српска 04.09.2021 | 09:01
Данас облачно, послије подне могућа промјена

Послије подне и увече могуће је пролазно наоблачење са запада које ће мјестимично условити коју кап кише, а локално ће у јужним предјелима бити услова за пљускове и грмљавину, саопштено је из Републичог хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен источни и сјевероисточни вјетар, на крајњем југу слаб југозападни, увече у слабљењу и променљивог смјера.

Највиша дневна температура ваздуха биће од 19 до 25, локално на сјеверу и југу и до 28 степени Целзијусових.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава претежно ведро вријеме, а по котлинама у централним и источним крајевима има магле.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница, Хан Пијесак и Соколац седам, Гацко, Шипово, Чемерно, Бугојно и Рибник осам, Сребреница и Рудо девет, Приједор, Вишеград, Калиновик, Бихаћ, Ливно, Сански Мост и Широки Бријег 10, Зворник, Мркоњић Град, Фоча, Груде, Тузла, Зеница и Нови Град 11, Бањалука, Бијељина, Добој и Сарајево 12, Билећа 13, Градачац и Мраковица 14, Требиње 16, те Мостар и Неум 19 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар