Градоначелници: Јачамо братску сарадњу Београда с Бијељином (ВИДЕО)

"Сусрети са нашом, како сам рекао градоначелнику Петровићу, фамилијом из Републике Српске увек су ми посебно драги. Знам и осјећам да они Србију и Београд виде као извор највеће подршке, на који увек могу да рачунају", рекао је Радојичић.

Република Српска 03.09.2021 | 20:01
Градоначелници: Јачамо братску сарадњу Београда с Бијељином (ВИДЕО)

 Градоначелник Београда Зоран Радојичић разговарао је данас у Старом двору са градоначелником Бијељине Љубишом Петровићем о начинима на које Град може допринијети побољшању квалитета живота грађана Бијељине.

"Сусрети са нашом, како сам рекао градоначелнику Петровићу, фамилијом из Републике Српске увијек су ми посебно драги. Знам и осјећам да они Србију и Београд виде као извор највеће подршке, на који увијек могу да рачунају", рекао је Радојичић.

Он је казао да је на састанку понудио помоћ Београда у областима које су од значаја за Бијељину, а то су дјечија заштита, спорт и изградња објеката спортско-образовних установа.

"Увјерен сам да ћемо до следећег сусрета урадити доста тога", навео је Радојичић.

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић захвалио је на досадашњој подршци и помоћи како Београда, тако и Србије за Бијељину и цијелу Републику Српску. 

"Остајемо вијерни нашој матици, нашој Србији. Када је ријеч о будућој сарадњи акценат смо ставили на сектор образовања, инфраструктуре, изградњи фискултурних сала. Велика захвалност матици Србији на изградњи аутопута који ће 2024. године Бијељину приближити Београду на свега сат времена", рекао је Петровић.

Иначе, градоначелник Београда и Бијељине се познају од раније. Зоран Радојичић је био професор Љубиши Петровићу на Медицинском Факултету у Београду и те везе одржавају још од факултета, а у често контакту су и сада као градоначелници Београда и Бијељине.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Петровић Крекић Радуловић

03.09.2021 18:18

Паметни градоначелници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ккк

03.09.2021 20:12

Овај је већи лопов од Миће Мићића

Name

Миле

04.09.2021 06:49

Већег лопова од тебе и твог Додика нема нити ће бити

Name

Угљеник

03.09.2021 20:26

"Остајемо в(и)јерни нашој матици,нашој Србији"...Сви долазимо,да останемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретен Црњелово

03.09.2021 21:30

Свака цаст градонацелнице. Један прави примјер у ком правцу требамо да идемо да се повезујемо са матицом Србијом. Постен и радан градонацелник.

ОДГОВОРИТЕ