Саша Ковачевић за идеалне трбушњаке дао 4800 евра!

Саша Ковачевић има савршено тело, али за то није заслужна само теретана. Како Курир открива, он се послужио и естетским захватом како би имао што лепши стомак.

Забава 03.09.2021 | 21:38
Саша Ковачевић за идеалне трбушњаке дао 4800 евра!

Наиме, како тврди наш извор, један од најпопуларнијих поп певача подвргао се третману у Турској помоћу којег се што лакше и брже долази до тзв. сикс пека - идеалних трбушњака. Заправо, уз ову интервенцију појачава се ефекат тренинга и напорних вежби, које он већ годинама практикује.

Saša Kovačević
фото: Принтскрин/Инстаграм

Како смо проверили на сајту познате турске клинике за естетску хирургију, цена овог захвата је 3.800 и 4.800 евра, у зависности за коју методу се пацијент одлучи.

- Највише пацијената одлучује се за тај захват са већ изграђеним мишићима на телу и на тај начин се решава вишак масноће у доњем делу стомака - наводи наш извор.

Saša Kovačević
фото: Приватна Архива

Како он даље наводи, Ковачевић и даље редовно одлази у теретану и води рачуна о исхрани. И поред тога што је прибегао убрзаној методи стварања трбушњака, он не одустаје од напорних тренинга.

Иначе, Сашу су својевремено оптуживали да је лице унаказио пластичним операцијама, али је он демантовао да је било шта кориговао. Тад је открио да је ишао на операцију у Турску, али не лица, већ синуса. Тада је и сазнао за овај популарни захват и где раде врхунски стручњаци.

- Трећи пут сам оперисао синусе јер 20 и нешто година имам проблем са алергијама и на сваких шест-седам година решавам проблем с носним шкољкама, да не замарам сад. То је био разлог зашто смо отишли, искористио сам овај период кад немамо посла и могу себи да дозволим да будем отечен и какав год, то је био разлог - рекао је Саша у емисији "Ексклузивно".

Saša Kovačević
фото: Принтскрин/Инстаграм

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Поред

04.09.2021 14:42

Свих операција и глупости на себи сто је радио,Саса је и даље остао момак из комсилука.

ОДГОВОРИТЕ