Јелисавета и Тео желе за пету годину брака луксузну јахту

Јелисавета Орашанин и Милош Теодосић наводно купују јахту од милион евра. Глумици и прослављеном кошаркашу крстарење морем је велика страст, па су одлучили да за следећу сезону имају свој брод.

Забава 01.09.2021 | 21:31
Јелисавета и Тео желе за пету годину брака луксузну јахту

- Тео и Јелисавета су се још пре неколико година договорили да одвоје новац не би ли једног дана купили свој брод, на којем би се током лета одмарали са својом децом. Кошаркаш је од играња у Лос Анђелесу Клиперсима зарадио силне милионе, а само у 2018. је инкасирао шест милиона евра играјући у том клубу.

Од 2019. прешао је у италијански клуб Болоња за годишњу плату од 1,7 милиона евра, а до краја уговора, који му траје све до 2023. зарадиће још минимум 5,1 милион динара, тако да куповина јахте неће представљати велики проблем - тврди извор.

Jelisaveta Orašanin
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Пар је овог лета крстарио на изнајмљеној јахти. Најпре су били у Грчкој, потом на Црногорском приморју, а потом у Хрватској.

Следеће године прослављају пет година брака и одлучили су да тај јубилеј прославе на свом броду, а већ су изабрали модел који им се свиђа.

Miloš Teodosić
ФОТО: СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ

- Одабрали су брод који је око милион евра и који испуњава све њихове потребе. Дугачак је 27 метара, има три кабине, и три спаваће собе са брачним креветом и гарнитурама које могу по потреби да послуже као лежај - прича извор, који објашњава да се супружницима посебно допада палуба брода јер има доста места за седење.

- Ту је и салон са уграђеним столовима, у којем комотно може да стане 15 људи, што Теу и Јелисавети посебно одговара када им на јахту дођу родбина и пријатељи. На предњем премцу је огроман лежај који је идеалан за сунчање - објашнава извор.

jahta
ФОТО: СХУТТЕРСТОЦК

(курир.рс/хит)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кими

01.09.2021 20:01

Ај добро, поштено зарађено, терајте са срећом...

ОДГОВОРИТЕ