Данас претежно облачно вријеме, повремено киша

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно вријеме, повремено са кишом и дневном температуром од 20 до 25, на југу до 28 степени Целзијусових.

Република Српска 31.08.2021 | 07:42
Данас претежно облачно вријеме, повремено киша

Ујутру ће бити облачно, на истоку мјестимично са кишом, у централним предјелима умјерено до претежно облачно, а у западним и јужним ведро. У котлинама ће постојати услови за јутарњу маглу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана сунчано, а затим промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. Повећана облачност условиће локално краћу кишу или пљусак у централном појасу и то прво на западу, а касније и на истоку. На југу сунчано.

Увече углавном суво и са мање облака осим горњег Подриња гдје може још помало кишити. На сјеверозападу ће мјестимично бити услова за кратку кишу.

Дуваће слаб сјеверни и сјеверозападни вјетар, у Херцеговини југозападни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Соколац шест, Чемерно седам, Сарајево девет, Билећа и Бугојно 10, Тузла, Зеница и Ливно 11, Мркоњић Град, Нови Град и Бихаћ 12, Приједор и Требиње 13, Бањалука, Добој и Бијељина 14, те Мостар 15 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар