У Аустрији има дворац а овако изгледакућа у Касидолу!

Драгана Мирковић не заборавља своје родно село Касидол, покрај Пожаревца, па тамо одлази кад год јој то обавезе дозволе.

Забава 30.08.2021 | 22:22
У Аустрији има дворац а овако изгледакућа у Касидолу!

Иако већ деценијама живи у Аустрији, где осим виле има и дворац, она је новац уложила и у имање на којем јој живе родитељи. Подигла им је једноспратну кућу, која важи за једну од најлепших у селу, а у лепо сређеном дворишту налази се још једна приземна старија некретнина.

Dragana Mirković
ФОТО: КУРИР

Екипа Курира недавно се упутила у Касидол, где је у то време била и фолк звезда.

У дворишту смо приметили "мајбах" са чувеном регистрацијом ДОН, али она није излазила из куће. На капији смо срели њену мајку Јелицу, која није била расположена за разговор.

Dragana Mirković
ФОТО: КУРИР

- Хвала вам што сте дошли, али наша породица не даје никакве изјаве медијима - кратко нам је рекла Драганина мајка, пре него што је затворила капију породичног дома.

Dragana Mirković
ФОТО: КУРИР

Драгана је, иначе, једна од омиљених становница овог села. У то се уверила и наша екипа у разговору са њеним комшијама, које су изузетно поносне на њу. Они истичу да је Мирковићева остала она иста Драгана као с почетка каријере.

Dragana Mirković
ФОТО: КУРИР

- Наше луче, осим кад има обавеза у Пожаревцу, увек је ту код нас, у свом Касидолу. Нормално прича, као ја са вама. Прељубазна је. Дође колима код нас, овде са мајком Јелицом, купи шта јој треба и иде даље. Стално иде у обилазак фамилије, овде у селу, кад дође у Србију, па купује код нас поклоне, пића и остало. Баш је била за Светог Илију, па два дана после тога, па опет после два дана. Екстра је, ја немам шта лоше да кажем за њу, као ни било ко овде у селу. Остави и бакшиш редовно. Кад би све певачице биле као она, а не да се сад сраме одакле су потекле, где би нам крај био - рекла нам је љубазна продавачица у сеоској продавници, која се налази тик поред Драганине основне школе.

Dragana Mirković
ФОТО: КУРИР

У близини смо затекли и госпођу, која нам је испричала занимљиву анегдоту са почетка Драганине каријере.

Dragana Mirković
ФОТО: КУРИР

- Наша Драгана је још као млада непозната певачица, која је тек почињала каријеру, једном приликом путовала из Црне Горе, са мора, аутобусом за Србију. Међутим, у том аутобусу није било више места, био је препун. Тада је Драгана рекла возачу: "Ја сам певачица Драгана Мирковић и ја морам да стигнем на заказан наступ. Молим вас, примите ме, ако треба, и у гепеку ћу да седим, само да стигнем". Возач се био сажалио на њу, причао ми је после: "Како да је не примим, била је мало чупаво дериште, шта ћу, пустио сам је". И тако је Драгана преседела цео пут од Црне Горе до Београда на предњем степеништу аутобуса. Ето, колико је била скромна, а таква је остала и до данас - испричала нам је ова Касидолка.

Dragana Mirković
ФОТО: КУРИР

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ванземаљци с Марса

31.08.2021 17:13

Интересовања за Србију, Русију, Кину, Њемацку, Аустрију, Турску, Грцку, Сједињене Америцке дрзаве и Аустралију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

31.08.2021 17:16

Љубазни домацини.Једни не изадју из куце,други вам залупе врата.Занимљиво.

ОДГОВОРИТЕ