Одбојкашице Србије сазнале противника у осмини финала

Србија неће имати тешког противника на првом степенику у нокаут фази Европског првенства. Пред наше одбојкашице изаћи ће селекција Мађарске, којој је мало недостајало да заврши такмичење већ после група, али су им последњи резултати ишли на руку и самим тим је заказан дуел за недељу у "Штарк арени".

Вијести 26.08.2021 | 21:22
Одбојкашице Србије сазнале противника у осмини финала

Мађарска је у Задру заузела четврто место у групи, док је Србија као што је познато после победе над Русијом синоћ обезбедила челну позицију. Наше следеће ривалке су имале само један тријумф уз четири пораза.

Словачка је данас могла да их прескочи, имала је 2:0 против Белорусије, али је на крају била поражена и самим тим је надметање завршила на петом месту. У тој групи је преостао да се одигра сусрет између Италије и Швајцарске.

Италијанке сасвим извесно иду даље са прве позиције, Хрватска са друге, Белорусија са треће, а Мађарска са четврте. У нашој групи је преостао да се одигра меч Белгијанки и Францускиња у којима су ове прве велике фавориткиње. Зна се да су Азербејџан и Босна и Херцеговина сигурно завршиле такмичење.

(Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар