Моззарт обрадовао вишечлане породице из Рогатице и Шековића

Племенити кладиоци, уз помоћ компаније Моззарт, настављају хуману мисију даривања. У акцији „Хуманитарни тикет у подне“ обрадовали су још два удружења вишечланих породица из Српске. Драмска умјетница Милица Зарић освојени износ прослиједила је Удружењу родитеља са четворо и више дјеце „Напредак“ из Рогатице. Познати рукометаш Момир Рнић јуниор добитак је намјенио Удружењу 4+ из Шековића. И једне и друге веома је обрадовао овај племенити гест. 

Република Српска 25.08.2021 | 15:05
Моззарт обрадовао вишечлане породице из Рогатице и Шековића

-Позитивно смо изненађени, заиста ово нисмо очекивали, када су нам јавили, били смо одушевљени. Хвала Моззарту, ова средства ће бити утрошена на приоритете као што су уџбеници или лијечење неког од чланова буде ли потребе - каже Синиша Перковић, предсједник Удружења родитеља са четворо и више дјеце "Напредак", Рогатица.

Ово удружење постоји 13 година, а тренутно окупља 97 породица које имају четворо или више дјеце. Најбројнији међу њима су Рогатичани са десеторо дјеце. Чланови се међусобно помажу, посебно ако је некоме потребан новац за лијечење. Прикупљају средства за набавку уџбеника и школског прибора, те шаљу дјецу у кампове на море. 

И чланове Удружења родитеља са четворо и више дјеце у Шековићима је добитак у акцији “Хуманитарни тикет у подне” изненадио и обрадовао. 

-Заиста је лијепо да неко мисли о вишечланим породицама. Зато велико хвала Моззарту. Добијени новац смо утрошили на набавку школског прибора и канцеларијског материјала за рад удружења- каже предсједник Удружења 4+ из Шековића, Синиша Тривковић. 

Ово удружење ради седам година, а тренутно броји 25 породица од којих је најбројнија са петоро дјеце. Махом помажу породицама које живе на селу при бављењу пољопривредном и набавци школског материја

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар