Најпознатије Новопазарке Елма и Емина поручиле Садику: Нови Пазар је Србија!

Финалиста "Звезда Гранда" Садик Хасановић, који је певао о клању Срба, враћен је са границе Србије где му је забрањен улазак. Ову одлуку поздравила је цела Србија, а његов коментар да је хтео да иде у Нови Пазар који није део Србије, разбеснео је јавност.

Забава 25.08.2021 | 18:31
Најпознатије Новопазарке Елма и Емина поручиле Садику: Нови Пазар је Србија!

- Срамота је што ми је забрањен улазак у Србију, али имам ја моју Босну и мој Санџак! Ништа ми више не треба. Истина је да сам 2. августа покушао да пређем гранични прелаз са Србијом. Али да бих дошао у Нови Пазар, а не у Србију! Не занима ме што је Нови Пазар званично део Србије, ја Нови Пазар гледам као мој Санџак! Ако ни ту не могу, ја ћу отићи у црногорски део Санџака и тамо певати - рекао је Хасановић.

Његову изјаву осудили су многи корисници друштвених мрежа, фанови такмичења у којем је учествовао, као и бројне јавне личности.

Контактирали смо и најпознатију Новопазарку, Емину Јаховић, која са поносом истиче да је њен родни град увек био део Србије.

- Емина увек са поносом говори о свом родном граду из кога долази и са задовољством увек истиче да је држављанка Републике Србије, једине државе у којој се Нови Пазар налази - рекли су нам из Емининог ПР тима.

Mustafa Sandal, Emina Jahović

Још једна Новопазарка, Елма Синановић прокоментарисала је Садикову изјаву

- Дечко очигледно није учио географију. Ја живим у Новом Пазару који је саставни део Србије и ту нема никакве полемике - рекла је она.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ања

25.08.2021 20:08

преко љета нема ковида кад додје јесен народ затварају ко стоку недају људима који раде далеко да додју својим продицама ковид је велики бизнис

ОДГОВОРИТЕ