Био је беба кад су га сликали а сада тужи чувени бенд за дечију порнографију!

Човек који је као беба био на насловници албума "Неверминд" групе "Нирвана", решио је да тужи бенд за дечију порнографију и сексуалну експлоатацију.

Занимљивости 25.08.2021 | 17:45
Био је беба кад су га сликали а сада тужи чувени бенд за дечију порнографију!

Спенсер Елден, поднео је тужбу против бенда у Лос Анђелесу уз тврдњу да је омот на ком се он види наг као четворомесечна беба заправо дечија порнографија, преноси "Индепендент".

Насловна слика на албуму "Неверминде" приказује Елдена у базену како посеже за новчаницом, док му се виде и гениталије.

Спенсер у тужби тврди како ни он, ни његови старатељи нису потписали уговор који дозвољава било какво коришћење његових слика, преноси "Питцхфорк".

Младић је и раније говорио јавно на ову тему. Он је 2007. године, када је имао 17 година изјавио како се осећа веома неугодно што га је толико људи видело голог, те је навео да има утисак да је највећа порно звезда на свету, рекао је тада Спенсер за "МТВ".

На омоту албума "Неверминд", који је само у САД продат у више од 10 милиона примерака и који је осигурао богатство и углед групе Курта Кобејна, види се једна буцмаста беба која плива ка новчаници натакнутој на мамац.

Слику је снимио један пријатељ Спенсеровог оца. "Само су ме бацили у базен, и испуцали цео филм", испричао је младић који похађа колеџ у Калифорнији. Његови родитељи су у то време добили 200 долара за слике.

Spenser Elden
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

(Курир.рс/Индепендент)

Коментари / 0

Оставите коментар