Девојчица испузала из куће и сама преживела три ноћи у шуми!

Двадесетдвомесечна девојчица је неким чудом преживела три ноћи изгубљена у шуми, након што је одлутала од своје породице, изјавили су спасиоци у петак, преноси Москов Тајмс.

Занимљивости 24.08.2021 | 16:20
Девојчица  испузала из куће и сама преживела три ноћи у шуми!

Људмила Кузина (1), изгубила се прошлог уторка у регији Смоленски која се налази на 400 км западно од Москве, када је са мајком и старијом сестром била у посети комшиници, преноси Москов Тајмс.

Више од хиљаду људи, полицајци, војници, рониоци, добровољци, па чак и чланови министарства за хитне случајеве, укључило се у тродневну потрагу за бебом, како преноси смоленска спасилачка група Салвар.

Људмила је нађена у петак четири километара од седишта Штаба за потрагу.

„Једна група је застала да се одмори када је чула неке звукове. Људмила је пронађена у ветробрану, где се сакрила након неколико дана лутања по шуми“, сапоштено је на друштвеним мрежама.

Девојчица је била исцрпљена и тело јој је било прекривено уједима инсеката, саопштили су.

„Најважније је да је жива. Одмах је испружила ручице ка спасиоцима“, изјавио је портпарол групе.

Салвар је објавио снимак на ком се види жена, највероватније Људмилина мајка, како износи дете увијено у ћебе из возила за спасавање.

„Цео штаб је заплакао“, изјавили су.

Дете је хоспитализовано и до суботе било је на интензивној нези, преносе државни медији. Регионалне власти су изјавиле да ће Људмила остати у болници до понедељка.

(нова.рс Фото: следцом.ру)

Коментари / 0

Оставите коментар