Због насртљивог госта Шијан забранио Гоци да пева!

Певачица Гоца Божиновска, која је недавно постала бака када је њен син Мирко добио наследника са партнерком Бојаном Родић и сад ужива у најлепшим тренуцима.

Забава 23.08.2021 | 18:25
Због насртљивог госта Шијан забранио Гоци да пева!

Али није увек живела безбрижно и чак током периода љубави са супругом Зораном Шијаном имала је проблеме. Она је једном приликом открила да је направила паузу у каријери, која је трајала чак седам година, зато што јој је Шијан забранио да пева.

Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić
ФОТО: ИНСТАГРАМ

Све се догодило после једног инцидента на свабни на којој је Божиновска певала са које ју је Шијан одвео.

- Била сам на једној свадби и гост је кренуо да ме спопада, нисам могла да се одбраним. Ставио ми је паре у одело, а онда је мој Шијан скочио. Рекао је да одмах напустим весеље и кренем кући. Нисам знала како да одем са свадбе, људи остају без певачице, како то сад. Нисам могла против њега. Кренула сам и рекла људима да идем само до аута да узмем нешто. “Каквог аута, она више неће певати и готово”, рекао је он. Све време у ауту док смо ишли кући је ћутао, реч није проговорио - рекла је певачица пре неколико година током гостовања у емисији Огњена Амиџића, а потом испричала шта се дешавало када су дошли кући.

Vukašin Šijan, Zoran Šijan
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Рекао је: "Види, што си певала, певала си. Сад узми лепо телефон, назови Злату нека обавести све твоје менаџере да више не певаш". Тако је било, рекла сам да више нећу певати, јер имам проблеме са мужем - рекла је тада Гоца.

- Нико није могао да верује, молили су ме, али нисам могла. И тако сам ја престала да певам. Нисам певала седам година. Након тога сам опет почела, али он је свуда ишао са мном. Брзо после тога смо се и растали - испричала је певачица.

Goca Božinovska
ФОТО: КУРИР

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар