Појачан саобраћај из БиХ према Хрватској

Саобраћај путничких возила појачан је на граничним прелазима са БиХ, Мађарском, Србијом и Црном Гором на уласку у Хрватску, а са Словенијом повремено у оба правца па су на појединим границама дужа чекања, саопштио је Хрватски аутоклуб /ХАК/.

Босна и Херцеговина 22.08.2021 | 15:00
Појачан саобраћај из БиХ према Хрватској

Појачан је интензитет саобраћаја на већини путних праваца према мору и унутрашњости, посебно на ауто-путу Загреб - Сплит - Плоче.

Већи интензитет саобраћаја забиљежен је и на ауто-путу Загреб - Мацељ и граничном прелазу Рупа - Дирачје у правцу Словеније, Крчком мосту, на Истарском ипсилону у правцу граничног прелаза Каштел и Плованија, на загребачкој и ријечкој обилазници.

Саобраћај је појачан и код тунела Учка и петље Матуљи, на Јадранској магистрали на прилазима туристичким центрима, те у трајектним лукама и пристаништима, навео је ХАК.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ајмо

22.08.2021 13:29

арбајт ! Све еврице смо потросили ух??‍♂️ Сваке године иста гузва у исто вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

22.08.2021 19:20

Одосе да за зараде и за себе и уа родбину и јос их додина свита вриједја а хране им гласаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

22.08.2021 20:30

Е хвала богу да и ови гастарбајтери више оду.Пун нам је ку...фер више њиховог пресеравања и бахаћења.Сретан пут,и не морате нам долазити дуууууго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Горан

23.08.2021 21:08

Црни Горане, Милорад се бахати. Ови људи проводе одмор тросеци свој новац, који су постено зарадили. Нас баја се пресерава и бахати на твој рацун, а при том је олицење најпримитивнијег примитивца. Заиста је јадно да неко коме предсједник дрзаве пјева саторске пјесме, буце и псује, упути било какву критику људима из дијаспоре. Они људи зиве нормално, и ако проводе вријеме под саторима то је њихов лицни избор. Нас је Милорад све нагурао под сатор на силу, не знам како ти није непријатно пред људима из дијаспоре, а ти их јос исмијавас. Залосно.