"Овакве кризе одговарају Додику и Изетбеговићу"

Стиче се утисак да је овај Инцков закон донесен и циљано да би се продужио политички вијек Милорада Додика и Бакира Изетбеговића јер је већ одавно познато да кризе оваквог типа њима највише и одговарају – истакао је др Милан Миличевић, предсједник Главног одбора СДС.

Република Српска 22.08.2021 | 13:00
"Овакве кризе одговарају Додику и Изетбеговићу"

„По мом мишљењу, закон је споран и његово наметање је нешто што нам је у овом тренутку било најмање потребно. Поента свега је да овај закон неће донијети ништа опипљиво никоме па чак ни онима који су га толико жељно ишчекивали. Да ли ће тај закон донијети веће плате, пензије, бољи образовни систем, квалитетније правосуђе, здравство, чланство у ЕУ…? Неће.“ – казао је Миличевић. 

Он је нагласио да не види смисао наметања овог закона који је само изазвао тензије и ионако врелу политичку ситуацију подгријао до усијања.

„Овај закон ће изазвати још већи револт и незадовољство код српског народа, а Валентин Инцко ће остати упамћен као неко ко је из личних или из професионалних разлога покушао да уради нешто али је изазвао огроман контраефекат“ – рекао је предсједник Главног одбора СДС.

Он је новонасталу политичка ситуација назвао поприлично хаотичном. 

„Штета која је нанијета спорним законом је немјерљива и поново је дата прилика појединцима да играју на карту разлика што је у овом тренутку било потпуно беспотребно“ – нагласио је Миличевић. 

Предсједник Главног одбора СДС је грађанима поручио да се на директан или индиректан начин укључе у политичке процесе и да на тај начин покушају мијењати систем који више скоро да и не постоји. 

„Људи су највећи ресурс ове земље и заједно морамо зауставити њихов одлазак. Оно што ме нарочито брине јесте заиста велики број младих људи који имају перспективу да утичу на друштвене процесе, али због прљавштине каква је присутна на нашој политичкој сцени не желе активно да се укључе у ове процесе“ – закључио је Миличевић.

(БН)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Ја

22.08.2021 11:41

Штета је нанесена Српском народу. И даље се наноси. Појединци нису важни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГДИН М МИЛИЦЕВИЦ

22.08.2021 12:36

ВАС ПОЛИТИЦКИ И ОПОЗИЦИОНИ РАД СЕ УМНОГОМЕ РАЗЛИКУЈЕ ОД ВАСИХ КОЛЕГА . НАРАВНО У ПОЗИТИВНОМ СМИСЛУ. УКОЛИКО ОПОЗИЦИЈА СМОГНЕ СНАГЕ И ПОСТАВИ ВАС НА ЦЕЛО ЦЕЛОГ ОПОЗИЦИОНОГ БЛОКА НА СЛЕДЕЦИМ ИЗБОРИМА ' ТО БИ БИО ПРАВИ ПОТЕЗ...УКОЛИКО БУДЕ СУПРОТНО ' МОЗЕ ДОЦИ ДО ОЗБИЉНОГ ПОРАЗА НЕ САМО НА ИЗБОРИМА ВЕЦ И ОПОЗИЦИЈЕ КАО ПОЛИТИЦКОГ ФАКТОРА И ТО БИ БИЛО ЛОСЕ ПО Р СРПСКУ У ЦЕЛИНИ.

Name

Скептик

22.08.2021 12:44

Шта, а Човићу не одговара???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

22.08.2021 13:02

Пусти причу Миличевичу, него нека твоја СДС странка помогне самохраној болесној мајци Јелени Мухаремовић на Палама. Хајде да вас видим у томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

22.08.2021 13:16

Коме иду сви тендери у Бијељини? Коме паре иду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој закључак

22.08.2021 13:34

Велика је грешка што у политику умјесто правника и економиста са високим школама трче наши љекари који нису оспособљени да тумаче шта су права грађана. Њима је лакше да се огласе преко електронских мрежа него да раде оно зашто су се школовали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралац

22.08.2021 13:49

Ни он није оно за ста се представља а нит је разлика од ових на власти то најбоље сведоце градани опстине теслиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕУТРÁЛНÍ БАЊАЛУЧАНИН..

22.08.2021 13:57

ДА БУДЕ О РЕАЛНИ СВАКО ОД НÁС ВОЛÍ СВОЈ НÁРОД БИО СРБИН ХРВАТ ИЛИ БОШЊАК АЛИ ЧИЊЕНИЦЕ ДА ЈЕ БИО ИЗВРШЕНО МАСОВНО СТРЕЉАЊЕ ЈЕДНОГ НÁРОДА ОД СТРАНЕ НАШЕ ВОЈСКЕ ТО ЈЕСТ СРБСКÉ ПОД КОМАНДОМ РАТКА МЛАДИЧА ШТО ЈЕ НЕУТРÁЛНÍ МЕĎУНАРОДНИ СУД У ХИЉАДЕ ДОКУМЕНАТА И СНИМАК ОРГИНАЛНА ПРЕГЛЕДАО И НА О ОСНОВУ ТОГА ОДЛУЧИ ДА ЈЕ БИО ГЕНОЦИД.. МИ ТО ЛИЧНО НЕ ОСПОРАВАМО ДА НИСУ БÍЛÁ УБИЈАЊА АЛИ ГЕНОЦИД НА ХИЉАДЕ НЕВИНИХ ЖРТАВА НИЈЕ БИО, И ДА РАДОВАН КАРАЏИЧИЧ И МЛАДИЧ НИСУ РАТНИ ЗЛОЧИНЦИ КОЈÍ МЕĎУНАРОДНИ СУД ИМА ХИЉАДЕ СНИМАК А И НÁШ ВЕЛИКИ БАЈА. ДОДИГГ ЈЕ ТО ЈАВНО НА ТВ. ГОВОРИЛО...ШТА ДАЉЕ ŘЕЧИ САМО НО КОМЕНТ... ЦОВЕК НИЈЕ ПАМЕТАН.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пере

22.08.2021 14:59

Одлази одавде талибанчићу. Иди свом букету пиши.

Name

Прле

22.08.2021 15:01

Ха ха... Ово ти није ни бошњачки језик, а камоли српски, Неутрални посранац.

Name

Луца

22.08.2021 14:03

Мој Миличевићу, Изетбеговићу одговарају овакви као ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

22.08.2021 14:25

Цовеце имас ти Српске крви у себи или власт,запамтите издајници неце бити како вам амбасаде казу а ти вехиде иди у мајами пусти нас Србе да зивимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свезналица

22.08.2021 23:02

Богами ово одговара и Цовицу. А посто се СДС бас као и ПДП такмице са Додиком ко је веци Србин онда одговара и вама ова криза. Али и Несицу. Јер сад мозете јос висе србовати, колико це нам то радних мјеста дати мислим да не треба питати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

23.08.2021 10:54

Кризе се намјерно и стварају из удбашких и још које каквих кухиња да се они одрже на власти.

ОДГОВОРИТЕ