Међу ухапшеним и држављанин БиХ, трговали дрогу

- Четири особе су ухапшене, међу којима је и држављанин БиХ, због сумње да су трговали дрогом, а заплијењен је око 121 килограм психоактивне супстанце МДМА.

Србија 16.08.2021 | 18:39
Међу ухапшеним и држављанин БиХ, трговали дрогу

Ухапшени су Н.П. /42/ из Крагујевца, Д.Н. /35/ из Лазаревца, држављанин БиХ Г.Ј. /48/ и турски држављанин У.Ј. /46/.

Полиција је у Баточини, приликом прегледа возила марке "фолксваген пасат" којим је управљао Н.П, иза сувозачевог сједишта пронашла кесу у којој су се налазила четири пакета са више од осам килограма МДМА у облику таблета, саопштио је МУП Србије.

Након тога у припадници Службе за борбу против организованог криминала у Београду, у пртљажнику возила марке "киа соренто", у којем су били Д.Н. и У.Ј, пронашли пет картонских кутија у којима се налазило 56 пакета са око 113 килограма супстанце МДМА, која је, како се сумња, преузета у Баточини ради даље продаје.

Потом је припадници Службе у Малом Пожаревцу ухапсили Г.Ј. који се терети да је МДМА предао тројици осумњичених ради даље продаје.

Ухапшеној четворици на терет је стављено да извршили кривична дјела удруживање ради вршења кривичних дјела и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Одређено им је задржавање до 48 часова и уз кривичну пријаву ће бити предати Тужилаштву за организовани криминал.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар