Цеца наступом направила прави спектакл у Црној Гори

Како је публика навикла, прави спектал и сјајан наступ у једном црногорском клубу употпунила је једна од највећих звезда, Цеца Ражнатовић.

Забава 16.08.2021 | 17:40
Цеца наступом направила прави спектакл у Црној Гори

Емоција коју ова звезда носи са собом у свакој отпеваној песми је јединствена и доказала је да је велики маг у преношењу љубави коју осећа према својим верним фановима.

Пред публиком се појавила у елегантном комбинацији са белим панталонама и шљокичавом блузом. На бину је изашла уз вриску масе која је једва чекала да почне њен наступ.

Ређали су се хитови један за другим, а у публици је пратио наступ и њен дечко Богдан Срејовић са којим је напустила највећу дворану на отвореном. У четири сата ујутру Цеца је без проблема одговара на питање новинара.

- У складу са затварањем сезоне концерт је био савршен - рекла је Цеца.

Више од пола годину дана је у емотивној вези са Богданом Срејовићем, али о љубавном животу не воли често да говори, а сада је објаснила по ком принципу бира људе који ће проводити време.

- Не верујем у оно супротности се привлаче, не, исти се привлаче. Доказано је хиљаду пута када је реч о пријатељима и партнериствима. Просто морате да имате особу са којом се разумете и има иста интересовања као ви, онда немате разлога за преприке, већ уживате у том односу - испричала је фолк дива.

(Курир.рс Фото: Мартин Кривокапић)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Кикс

16.08.2021 16:18

Па била је лепа атмосфера пресретан, не толико посјецена ако направим поредјење, ово је зурка у односу на Мерлина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Што

16.08.2021 17:48

Што даље од Бања Луке и Републике Српске и Цеца и њен син.Звиждуци су показали из дворане Борик са боксерске ревије када је Додик честитао Цецином сину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

16.08.2021 18:24

Истина, свака част