Највећа јахта на свијету имаће 32 луксузна стана

Изградња највеће, јединствене на свијету резиденцијалне јахте са 39 луксузна стана је у току, а први станови већ су продати, саопштили су представници норвешке компаније ВАРД.

Занимљивости 10.08.2021 | 20:13
Највећа јахта на свијету имаће 32 луксузна стана

Резиденције ће бити на шест палуба, имаће приватни спољни простор, библиотеке, кухиње, а власницима ће бити на располагању и услуга на највишем нивоу – она са седам звјездица, преноси портал “Мансион глобал”.

Почетна цијена станова је од 9,5 милиона евра и први су већ продати.

Пловидба на тој јахти никада неће престајати. Јахта ће својим становницима понудити приступ неким од најбољих свјетских лука на Медитерану, Пацифику, укључујући и највеће градове као што је Њујорк.

„Власници станова дијелиће заиста јединствен начин живота на мору, са посебно одабраном посадом и глобалним итинерером пажљиво одабраних дестинација који се никада не завршава“, саопштили су из компаније ВАРД.

Садржаји ће укључивати вински подрум од 10.000 боца и просторију за дегустацију, неколико ресторана и барова, клуб са садржајима за спортове на води, неколико базена и салон у делу прамца посебно мјесто како би људима дали “спектакуларни” поглед на луке у које јахта улази.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тим

10.08.2021 19:10

Ајмо сад газде, да видимо ко ће себи купити стан на овој јахти? Ко овдје буде имао стан, тај мозе рећи да је газда и бизнисмен....

ОДГОВОРИТЕ