Туга: Преминуо дјечак (7) којег је ударио воз

Седмогодишњи дјечак којег је ударио путнички воз на подручју Бањалуке преминуо је усљед тежине задобијених повреда у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске.

Република Српска 08.08.2021 | 10:21
Туга: Преминуо дјечак (7) којег је ударио воз

Из УКЦ Републике Српске саопштено је да је дјечак довезен синоћ у 21.15 часова у Ургентни центар УКЦ и примљен је у политрауматизованом стању.

"Приступило се хируршком збрињавању, али упркос свим напорима наших љекара и медицинског особља да му спасу живот, пацијент је усљед тежине задобијених повреда преминуо у 22.15 часова", наводи се у саопштењу.

Из предузећа “Жељезнице Републике Српске” синоћ је саопштено да је путнички воз ударио пјешака који се кретао пругом између станица Бањалука и Рамићи, те да је повријеђени превезен у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

До незгоде је дошло синоћ у 19.33 часа, машиновођа је угледавши пјешака млађе животне доби како се креће пругом давао звучне сигнале упозорења и почео да кочи, али пјешак је наставио кретање и воз га је ударио.

На лице мјеста, по пријави ванредног догађаја, одмах су изашле надлежне службе Хитне помоћи и Министарства унутрашњих послова Републике Српске, као и Комисија за ванредне догађаје “Жељезница Републике Српске”.

Машиновођи је на лицу мјеста урађен алко–тест, који је био негативан.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лија

08.08.2021 08:44

Бозе, опет трагедија а кривица искљуциво на родитељима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријо04

08.08.2021 15:20

Које пусто дјете 7 година да ода по прузи дјесу родитељи били