Славни холивудски пар одмор проводи у Хрватској

Љетна сезона традиционално на Јадранску обалу привлачи бројне туристе, али и познате особе. Бројна славна имена имала су до сада прилику уживати у љепотама приморја, а Дубровник је незаобилазно мјесто за бројне припаднике А листе.

Забава 07.08.2021 | 17:28
Славни холивудски пар одмор проводи у Хрватској

И ове године један од најљепших градова Хрватске одредиште је бројних звијезда, а у шетњи Дубровником ухваћени су Харисон Форд и његова супруга Калиста Флокарт.

Планетарно популарни глумац у друштву супруге стигао је у Дубровник, а пар је ухваћен у шетњи градом. Глумац, који ускоро пуни 79 година, у јуну је озлиједио раме снимајући акцијску сцену у новом филму о пустоловинама Индиане Џонса те је морао привремено прекинути снимање.

Глумац се од позљеде још оправља, а у Дубровник је стигао на опоравак и одмор. Друштво му праве син Лиам, те супруга, која се прославила улогом Али Мекбил у истоименој, популарној серији.

Познати глумац градом се прошетао одјевен од главе до пете у црно, а мистичном изгледу у прилог су ишле и тамне сунчане наочале и црна маска.

Лежеран стајлинг одабрала је и Калиста која је црну једноставну, спортску хаљину и патике. Захваљујући неупечатљивим стајлинзима пар се несметано шетао градом, а бројни пролазници нису ни посумњали да покрај њих пролази једна од већих легенди Холивуда.

(Аваз)

Коментари / 0

Оставите коментар