Раста снима филм: Позната глумица играће Ану Николић

Репер Стефан Ђурић Раста снима филм о свом животу, а његову бившу супругу Ану Николић би, како пишу медији, требало да игра глумица Нина Јанковић.

Забава 07.08.2021 | 15:47
Раста снима филм: Позната глумица играће Ану Николић

Музичар је провео четири мјесеца у притвору Централног затвора због недозвољеног поседовања наркотика и тамо је добио идеју да све оно што је преживио у животу прикаже на великом платну, пише “Информер”.

– Док је био у затвору, Раста је почео да пише аутобиографију, коју тренутно претвара у сценарио за филм. Сматра да је у медијима углавном представљан као силеџија, наркоман, па је ријешио да исприча своју животну причу. У филму ће бити приказано његово одрастање у Београду, у који је с породицом дошао из Приштине, љубав према умјетности и музици, почетак каријере, успјех… Наравно, откриће и детаље свог односа с Аном Николић, њихова тајна виђања, изненадно вјенчање, заједнички живот и развод. Рукопис је предао Димитрију Војнову, који га дорађује и претвара у сценарио – објашњава један од сарадника на филму.

Према његовим ријечима, Раста ће глумити себе, а у улози Ане Николић највјероватније ћемо гледати Нину Јанковић.

– Раста је разговарао са продуцентима и сложили су се да би она била пун погодак! Прије свега зато што доста личи физички на Ану. Обје су сличне висине и грађе, Нина има свијетле очи попут пјевачице, а и одлична је глумица. Тек треба да је контактирају, али надају се да ће пристати да заигра у филму – прича саговорник.

Ђурић је потврдио да је почео да ради на остварењу у ком ће имати главну улогу.

– У затвору сам имао довољно времена да размишљам о свом животу, па и о прошлости и будућности. Тамо сам написао цијели албум, али и сценарио за филм! Схватио сам да многи људи не знају ко сам заправо ја, па сам одлучио да им то покажем кроз нове пјесме, али и играно остварење. За сада могу само да вам откријем да ће филм бити веома емотиван. Много се радујем свему томе, јер је то нешто скроз ново за мене – рекао је Раста за поменути лист.

(Блиц)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ееее

07.08.2021 13:57

Свако снима филм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

10.08.2021 04:37

Тачно, а откуд му паре. Филм је скуп спорт

Name

Перо

07.08.2021 13:58

Многи глумци типа Бате, Гидре, Гаге се преврћу у гробу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То

07.08.2021 13:59

ће бити порно-наркомански филм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокат

07.08.2021 14:03

Кад дно има рупу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б

07.08.2021 14:20

Коме си ти занимљив клосару један?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

07.08.2021 20:33

Брат умислио да је нека опасна њушка хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитрије

09.08.2021 10:44

Мозе снимат филм , није паре зарадио на ледјима него продајом дроге и тровање тудје дјеце . Све је суд доказао , али има паре да плати и адвокате и судије.

ОДГОВОРИТЕ