Банка која разумије и мисли на своје клијенте 

Сбербанк а.д. Бања Лука се у протеклом периоду залагала за ублажавање посљедица узроковане вирусом корона, које су се одражавале на  пословање њених клијената. Посебну подршку пружила је микро предузећима, која су се суочавала са изазовима у пословању узрокованих пандемијом.

Република Српска 06.08.2021 | 13:22
Банка која разумије и мисли на своје клијенте 

Подршка се реализовала кроз уступање огласног простора на лед дисплеју (кровна реклама) на возилима Патрол таxија и Цегера.

На овај начин, банка је помогла својим клијентима да без накнаде промовишу своје производе и услуге и тиме позитивно утичу на повећање прихода,а самим тим и на укупно пословање. 

“Задовољство нам је што нас Сбербанк а.д. Бања Лука прати у нашем редовном пословању.. Имамо јако добру дугогодишњу сарадњу. Задовољни смо са запосленима Банке односно са квалитетом услуге, а подршка коју смо добили кроз уступање мјеста за рекламу је доказ да нас разумију , те је ово за нас још  један показатељ  да нисмо погријешили у одабиру Банке партнера” рекли су из фирме “Про-форест” д.о.о.Бања Лука.

“Презадовољни смо са досадашњом сарадњом и увијек смо имали апсолутно поштовање са једне и разумијевање са друге стране, те адекватна рјешења за наше потребе. Ово је Банка која мисли на своје клијенте, а кроз овај вид помоћи још једном је то потврдила” рекли су овом приликом из “Фарме Ратковић” Бања Лука. 

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Сбербанк а.д. Бања Лука, која ће се и у наредним годинама трудити да разумије потребе својих клијената и локалне заједнице у којој послује.  
„Поносни смо што смо на овај начин оправдали повјерење наших клијената, те ћемо и у наредном периоду развијати наше пословање, а производе и услуге намијењење микро клијентима учинити повољнијим, бољим и доступнијим” рекао је овом приликом Гордан Ђукић, директор продаје и мреже филијала.

Више информација о производима и услугама, сви заинтересовани могу добити на бесплатан број контакт центра 0800 59 999, лично у пословницама Сбербанк Бања Лука као и путем интернет странице банке сбербанкбл.ба

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Борис

07.08.2021 10:17

Што би рекао мој стриц, цитирам : " кад умрем, за мном ће једино заплакати они којима дугујем новац ?".

ОДГОВОРИТЕ