Бреговић открио тужну причу његових родитеља

Музичар Горан Бреговић испричао је тужну причу у којој се присјетио својих родитеља. Родитељи су му се, како каже, развели јер је његов отац имао проблема са алкохолом.

Забава 06.08.2021 | 09:43
Бреговић открио тужну причу његових родитеља

- Моји родитељи су се јако вољели. Отац је био војно лице и много је пио. Њих двоје су се развели баш због тога. А била је то велика љубав.

Када се моја мајка разбољела од леукемије била је у болници у Сплиту, у граду у коме је мој отац живио са другом женом. Та његова друга жена ми је причала да је мој отац нестајао из куће ноћу. Она га је једном пратила и видјела како се он искрада и одлази до болнице у којој је моја мајка умирала.

Ту би цијелу ноћ напољу сједио испод прозора собе у којој је моја мајка умирала и пушио цијелу ноћ. Он је тад већ био излијечен од алкохолизма али када је моја мајка умрла он се вратио на село и засадио виноград.

Онда је почео поново да пије. Пио је хиљаду литара вина годишње, толико је давао тај виноград. И углавном је то вино пио сам. Ако има тужна прича за илустрацију за велику љубав која је пропала због алкохола, то је та прича из моје породице – закључио је Бреговић  у емисији “Жива истина”.

(Еxпресс)

Коментари / 0

Оставите коментар