Насрнуо на стујардесе, па залијепљен селотејпом

Амерички телевизијски новинар Сем Свини, свједочио је веома непријатном догађају у току лета из Филаделфије за Мајами.

Занимљивости 05.08.2021 | 21:45
Насрнуо на стујардесе, па залијепљен селотејпом

Инцидент којем је присуствовао се догодио тачно испред њега, а сав видео садржај као и детаље догађаја, пренио је на друштвену мрежу Твитер.

Свини је све детаље образложио у Твиту који је написао.

– У току лета из Филаделфије за Мајами, 31. јула, један путник је направио недозвољен физички контакт са стјуардесама. Након тога је насрнуо физички на стјуарта, када је покушао да га веже за сједиште – написао је новинар је у једном Твиту.

У току догађаја је урлао и свађао се са осталим путницима, хвалио се да је син богатих родитеља, који посједују два милиона долара, а уз то се пријетећи позивао на дједа који је адвокат.

На крају је након слијетања приведен, а полиција је потврдила да су против њега подигнуте три оптужбе, као и да је у току инцидента био у припитом стању.

Већина корисника Твитера га видно не брани, иако се он огласио и рекао да су га третирали као “стоку”, као и да му је било веома непријатно када су му се остали путници ругали.

– Учинио си то сам, нико ти није рекао да се тако понашаш. Ти си буквално рекао стјуардеси да ћеш ‘је убити’, одрасти. Не можеш вјечно да се ослониш на татину помоћ – гласио је један од коментара упућеним овом путнику.

Коментари на рачун 22-годишњег Максвела Вилкинсона – Берија су се низали, он је све испратио и одговорио са “Хвала вам пуно, цијеним ово”.

Много прозивки је пљуштало на рачун овог путника, твитераши га нису штедјели, јер су се и на тај његов одговор надовезали касније.

– Цијениш то? Добио си управо оно што си заслужио на том лету – гласио је један од коментара.

(Б92)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мрква

05.08.2021 20:03

Како бих га НАЛУПАО, натјеро би га да прогута онај качкет, смрад

ОДГОВОРИТЕ