Милан у вери пронашао мир, редовно пости и обилази манастире а да ли ће се замонашити?!

Певач Милан Станковић последњих годину дана окренуо се вери, те често обилази манастире, због чега су почеле да круже гласине да је одлучио да се замонаши.

Забава 05.08.2021 | 17:30
Милан у вери пронашао мир, редовно пости и обилази манастире а да ли ће се замонашити?!

Како се сазнаје од извора блиског певачу, Милан Станковић већ дуже време мир проналази у православљу, али не планира да се замонаши.

- Пандемија корона вируса у великој мери утицала је на то да Милан промени начин живота. Он у последњих годину дана редовно пости, али и обилази манастире. Недавно је посетио и манастир Подмаине, који се налази у Црној Гори, у близини Будве, који је на њега оставио посебан утисак - прича извор близак певачу и додаје да Станковић ипак не одустаје од музике.

- Милан је у вери пронашао мир, осећа се лепше и спокојније, међутим, не планира да се замонаши. Наставља да се бави музиком, у плану му је да публику ускоро обрадује новом песмом - завршава извор.

Милан Станковић, иначе, фотографије са путовања не објављује на друштвеним мрежама, али је неколико пута до сада делио објаве које се тичу православних празника.

Он се труди да своју љубав према Богу подели и са пратиоцима, а многи му често остављају коментаре испод фотографија, подржавајући његову посвећеност вери.

- Радуј се, Благодатна, Господ је с тобом! Благовести су наша права радост и блага вест Архангела Гаврила да ће Пресвета Богородица, нада безнадежних, родити сунце живота, вољом Оца и благодаћу Духа Светога: оваплоћеног спаса, сина Божијег, Исуса Христа - написао је Милан једној од својих објава, пре неколико месеци.

Milan Stanković
ФОТО: ИНСТАГРАМ

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар