Неће на позајмицу: Јовић жели нову шансу у Реалу

Лука Јовић не жели да опет иде на позајмицу већ тражи своју шансу код тренера Карла Анћелотија.

Фудбал 05.08.2021 | 17:19
Неће на позајмицу: Јовић жели нову шансу у Реалу

Српски нападач је дошао у Реал у љето 2019. године за 63 милиона евра, али се није снашао. У 32 наступа, Јовић је постигао два гола уз двије асистенције. Ипак шпанска Марка наводи да је млади нападач жељан игре.

– Јовић се чинио као одличан трансфер. Реал га је довео након велике борбе, а требао је бити помоћ Кариму Бенземи. Двије године касније, Јовић је прославио само два гола и због тог разлога Реал разматра понуде. Но, Јовић не жели отићи из Реала и моли за нову прилику. Сматра да има квалитет и то жели и доказати, а кад су бројке у питању, позива се на статистику. Сматра да је добио премало шанси, нешто више од 30 минута по утакмици и тврди да му Зидане никад није дао праву шансу – пише Марка.

Анћелоти је већ у првој пријатељској утакмици против Рангерса (1:2) Јовићу дао 45 минута, а нову прилику требао и добити у недјељу против Милана.

– У Реалу никог неће тјерати. Но, евентуални долазак Килијана Мбаппеа могао би све промијенити, а онда би се Јовић и још неки играчи нашли на трансфер листи. Засад је он и даље дио екипе а чини се да Анћелоти вјерује да се Србин може поправити – додаје у тексту Марка.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар