Дејан Петровић пре 4 годоне имао тешку саобраћајку на Илиндан!

Српски трубач Дејан Петровић 2. августа 2017, враћајући се с наступа, заспао за воланом, слетео с пута и пуком срећом преживео у потпуно смрсканом џипу.

Забава 04.08.2021 | 20:16
Дејан Петровић пре 4 годоне имао тешку саобраћајку на Илиндан!

Познати трубач пре четири године преживео је тешку саобраћајну незгоду у Овчар Бањи, када је, враћајући се с наступа, заспао за воланом, слетео с пута и пуком срећом остао жив.

На Илиндан, тог 2. августа 2017, недалеко од Манастира Никоље, његов џип је у потпуности уништен, а музичар неким чудом није задобио никакве повреде. Петровић каже да отада Светог Илију слави као други рођендан, те да сваке године на тај дан на друштвеној мрежи дели исту фотографију уништеног аутомобила, уз апел свим пратиоцима.

- Пре четири године... Било, не поновило се! Драги пријатељи, памет у главу! Кући вас чека неко ко вас воли - стоји у објави на Инстаграму, а сада се свега присетио:

- Свака помисао на то место, на ту ноћ изазове у мени необјашњив страх и стрес. Мислим да то неће проћи ни престати. Био сам на корак до смрти, али сам преживео и желим да ово искуство поделим с другима. Сваке године поделим фотографију која говори више од хиљаду речи. Ако свака пета особа која након што види фотографију успори и замисли се пред собом, ја сам своју мисију испунио.

Dejan Petrović, Sava Centar, Big Bend
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Петровић је описао како је све изгледало те кобне ноћи.

- Чим сам дошао себи, прво сам проверио да ли могу да покрећем руке и ноге, изашао сам из кола и следио се од призора јер је ауто био потпуно уништен. Освестио сам се и позвао помоћ. Одвезен сам у болницу, где су ми констатоване само две маснице, прошао сам без већих повреда и прелома. Бог и Свети Илија су очигледно желели да живим и спасли ми живот. Немам другог објашњена - закључује музичар.

- У почетку сам у бенду све радио сам, био сам и возач, организатор, музичар. Сад то све функционише другачије. Имам возача који вози мене, возача који вози бенд. Они су одморни, наспавани и раде свој посао савесно и како треба. Ја долазим пола сата пре наступа, изађем расположен пред публику, завршим још раположенији и не размишљам шта даље. Имам људе око себе који раде посао за који су плаћени.

Dejan Petrović
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/К1

(Курир.рс/Српски Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар