Сестра му се обесила, брат се убио, Милоша живот није мазио али је срећан и задовољан!

Певач Милош Бојанић у једном интервјуу отворио је душу и испричао детаље из свог приватног живота посебно говорећи о најтежим тренуцима кроз које је прошао.

Забава 02.08.2021 | 22:22
Сестра му се обесила, брат се убио, Милоша живот није мазио али је срећан и задовољан!

"Завршим средњу школу и кажем родитељима како сад имам диплому а они се понашају као да је то нормално. Нисам осетио радост код родитеља. Тако је било и кад сам донео своју прву плочу. Никад нису преболели то што сам отишао од куће у Нови Сад. Сад то разумем јер су и моји синови отишли од мене. Далеко је мени било ближе да седнем ујутру на авион и дођем на ручак код сина у Чикаго него да мој отац из села дође у Нови Сад", прича Бојанић.

Каже како је био добар син и да се увек трудио да његовим родитељима ништа у животу не недостаје.

"Лака им земља. Био сам прави син према њима. Кад су престари да раде они су од мене имали све у животу. Али мислим да они ни у гробу нису прежалили мој одлазак у Нови Сад. Увек ми је мајка говорила – дођи сине да видиш мајку док сам још жива, а после и не мораш да долазиш. Кајем се што више нисам проводио са њима. Много сам времена провео безвезе а требало је да проведем са њима. А то човек схвати тек кад их изгуби. Ја то никад нећу прежалити. Све је то живот, и ја сам 20 година био у ситуацији да једном годишње видим своју децу. Можда је то казна Божија, овај горе све види", рекао је Бојанић.

Miloš Bojanić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ХАППY

Напомиње како је његову породицу и фамилију задесило неколико тешких трагедија које су га много погодиле.

"Имао сам великих трагедија у породици и фамилији – сестра ми је умрла у 48. години, то ме посебно погодило, брат од тетке у 36. умро на спавању. Једна сестра ми се обесила, један брат се убио из пушке… Све сам то јако тешко поднео", испричао је он.

Иначе данас делује као да су сви проблеми иза њега. Певач данас води лагодан живот, у складном браку је са супругом Бранком, синови су успешни у свом послу...

Широј јавности је познато и то да Милош и његова супруга поседују поседују вилу на обронцима Фрушке горе за коју се писало да је певач у њу уложио 1,5 евра. Замак је на продају, а пошто нема журбе, док не наиђе купац, певач и његова супруга одлучили су да га издају. Вест о продаји осванула је пре неколико година, а док кућа не буде продата врата су отворена за све оне који желе да проведу дан, два или више у њој, па чак и да праве прославе или једноставно дођу на одмор.

"Тек смо скоро то кренули. Моја супруга и једна њена другарица, која има искуства са тиме, то воде. Она је менаџерка. Вила је остала на продају, али сад, не журимо, видећемо. Супругина идеја је била да се то издаје, она је била заинтересована за то. Ја реновирам ову кућу на мору, а она воли да се и она нечиме занима, па је предложила издавање. Рекла је: 'Мужу, да се направи базен и напољу, направи ми ово, среди ми оно', ја то направим, а она то сад ради. У фази издавања смо недељу дана. То што има базен и унутра и напољу је велика предност", рекао је певач, којем се све допада на имању.

Miloš Bojanić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ХАППY

"Мени се све свиђа! Па, видите фотографије, то је рај на земљи. Али, шта да вам кажем, ја сам то и пројектовао, градио својим рукама, све. Ово ми је пета кућа по реду и кад ме питате од мојих петоро деце - које вам се највише свиђа (смех)… Све ми се свиђа, сваки детаљ. Неке претходне сам и продао, па оно што погрешимо на једној, онда на другој исправимо, али ова два базена су толико доминантна и толико се усаглашавају… Мада, нама није био потребан овај базен напољу. Али, Бранка каже: 'Направи ти, па да ја то изнајмљујем'. Сад видим да је то била добра одлука", истакао је певач у емсији "Специјал" и додао како уопште не улази у то која је цена, будући да све води његова супруга.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар