Есма имала 47 усвојених синова и само једну ћерку!

Певачица Есма Реџепова, чија смрт је пре 6 година потресла домаћу јавност, била је позната по хуманитарном раду и великој љубави коју је несебично пружала својим наследницима.

Забава 02.08.2021 | 20:28
Есма имала 47 усвојених синова и само једну ћерку!

Наиме, Есма је имала чак 47 усвојених синова и једну ћерку. Есма је Елеонору Мустафовску усвојила пет година пред смрт. Покојна певачица је била одушевљена Елеонором и за њу је имала само речи хвале.

Eleonora Mustafovska, Malisha
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ

"Слажемо се одлично, баш као мајка и кћи. Схватила сам да је у каснијим годинама боље имати уз себе женско дете него мушко и нисам се преварила. Елеонора је студирала на Универзитету у Скопљу. Следеће године дипломираће соло певање, а већ три године чланица је бенда који ме прати", говорорила је она.

Елеонора по завршетку школовања почела да гради музичку каријеру и публици се пре неколико година представила под уметничким именом "Малисха".

Млада певачица није крила да јој је смрт мајке веома тешко пала:

"Њен одлазак ме је растужио до бола, требало ми је доста времена да почнем да живим нормално и наставим даље. И даље верујем да ме чува са неба и да се радује што сам наставила њеним стопама", рекла је она својевремено.

Eleonora Mustafovska
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ

(Курир.рс/Пинк.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар