Сека Алексић по савету духовника решила да скине тетоваже!

Певачица Сека Алексић испричала је да има у плану да се реши одређених тетоважа, а говорила је и о бављењу пољопривредом, што је последњих месеци једна од активности којом се бави заједно са супругом Вељком.

Забава 02.08.2021 | 20:20
Сека Алексић по савету духовника решила да скине тетоваже!

Сека је донела одлуку да скине тетоваже које је урадила раније, и од осам тетоважа које је почела да ради још као тинејџерка, сада је почела да скидањем једне по једне.

Уз консултацију са својим духовником, она је схватила да јој тетоваже више не приличе будући да је мајка. Сека и њен супруг "бацили" су се на узгајање органског поврћа, а имају у плану и да прошире ову делатност.

- Тако је. Вељко и ја се бавимо узгајањем органског поврћа и планирамо проширење, али отом потом. Све што се купује је превише прскано, па смо из тог разлога дошли на идеју да узгајамо нешто за нас - рекла је певачица у поменутој емисији.

Сека је поносна мама два дечака, а како је сада истакла, након синова Јакова и Јована волела би да добије још двоје деце - девојчицу и још једног дечака.

- Видим себе као мајку три сина и једне ћерке. Желим свим женама да кажем, које се боре за потомство, да је потребно искуство, време, молитва. Потребно је да у глави будете спремни на то. Морате да знате да то није лако и морате да верујете. Ја сам прави пример свега тога. Прво дете сам чекала седам година. Било је тешко, напорно, падала сам и устајала. Верујте, имајте своје духовнике и лекаре и све ће бити добро - истакла је Сека Алексић.

Seka Aleksić
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ПРЕМИЈЕРА

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар