Хонорар од концерта дала за лијечење малог Бошка!

Драгана Мирковић дала новац од концерта у хуманитарне сврхе, за малог Бошка!

Забава 02.08.2021 | 17:31
Хонорар од концерта дала за лијечење малог Бошка!

Шестомесечни Бошко Гуглета и његова породица ових дана покушавају да скупе средства неопходна за лечење малишана, а у томе имају бројне знане и незнане хумане саборце, међу којима се нашла и Драгана Мирковић.

Приватна архива

Једна од највећих звезда на Балкану, дирнута причом о судбини дечака из Новог Сада, одлучила је да хонорар за концерт који је одржала у Малом Зворнику уплати за лечење малог хероја који бије животну битку са спиналном мишићном атрофијом.

Приватна архива

За Бошка!

 

-          Одувек сам помагала најугроженије анонимно јер сам сматрала да је хуманост нешто чиме оплемењујемо себе помажући другима, и да јој не треба експонирање. Међутим, у последње време схватила сам да је јако битно повремено скренути пажњу на племенита дела, за шта ми је најбољи пример дала млада колегиница Рада Манојловић. Да се она није јавно ангажовала, питање је да ли би једна девојка скупила новац да оде на неопходну операцију. Због тога сам на овај начин, нетипично за мене, одлучила да јавно помогнем и позовем све оне који су у могућности да ми се придруже И заједно учинимо племенито дело и спасимо живот малог анђела. Такође, одлучила сам да ово не буде крај, па ће део средстава од свих мојих летњих концерата бити уплаћен у хуманитарне сврхе – поручила је Драгана која је због пандемије у Србију дошла први пут после скоро годину и по дана И одмах дала пример како се понашају велике звезде које су пре свега људи.

(Република.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Свака

02.08.2021 16:03

Цаст Драгана.Зена са великим,племенитим срцем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђед

02.08.2021 16:47

Браво, Гаго! Ниси ме уопште изненадила! Ко год Те познаје воли Те!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгана

02.08.2021 18:00

Браво Драгана, дај пример хуманости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снеза

03.08.2021 11:47

Зено респект

ОДГОВОРИТЕ