Легао као одрастао човек пробудио се као дечак: Не сећа се 20 задњих година!

37-годишњи отац Даниел Портер из Тексаса изненада је изгубио своје памћење ! Те се једног јутра пробудио спреман за полазак у школу, мислец́и да су то 90-те, и да је и даље 16-годишњак...

Занимљивости 02.08.2021 | 16:23
Легао као одрастао човек пробудио се као дечак: Не сећа се 20 задњих година!

Једноставно речено Данијел је потпуно изненада и неочекивано изгубио последње две деценије свог живота, укључујуц́и и то да се оженио и добио ц́ерку!

У јулу прошле 2020 године, Даниел Портер, специјалиста за слух из Тексаса, пробудио се у свом кревету као и сваког другог јутра, само што тог јутра нешто није било у реду. Он се није могао сетити ничега!

Поред њега је спавала жена коју никада раније није "видео", а када се погледао у огледало видео је "старог и дебелог" човека који му је узвратио поглед.

Даниел је устао мислец́и да је време за школу, не знајуц́и да је пре две деценије завршио средњу школу и да је чудна жена у његовом кревету била његова жена, са којом је имао десетогодишњу ц́ерку .

Даниел Портер је заспао као 36-годишњи отац једног детета, а следец́ег дана се пробудио мислец́и да је 16 годишњак и да је у средњој школи, не сец́ајуц́и се свог живота као породичног човека. Његова супруга Рутх морала га је смирити и објаснити да је то његова жена и да није никакав странац. Звучи смешно, али било је застрашујуц́е за обоје.